Početna Turizam TOHN obustavila prijem stranaka

TOHN obustavila prijem stranaka

9

Stručna služba Turističke organizacije Herceg Novi, usljed pogoršanja epidemiološke situacije, privremeno je obustavila prijem stranaka od 18. novembra 2020.god., u upravnoj zgradi u ulici Jova Dabovića 12, radi zaštite zdravlja.

“Obustava prijema i rada sa strankama je mjera koja predstavlja imperativ odgovornog ponašanja u ovom momentu”, obrazložili su u TOHN.

Stručna služba TOHN pažljivo će pratiti razvoj epidemiološke situacije u zemlji i ukunuti navedenu mjeru u momentu sticanja uslova za bezbjedan rad sa strankama, shodno preporukama Ministarstva zdravlja i Instituta za javno zdravlje.

Rad Turističko-informativnih biro-a organizovan je od ponedjeljka do subote od 08 do 19h, dok su TIB Škver i TIB Kamenari operativni od ponedjeljka do subote od 08 do 13.30 h.

Sručna služba TOHN radiće svakim radnim danom od 07 do 13h. Telefon za informacije je 031 350 820, e-mail : info@hercegnovi.travel , saopšteno je iz TOHN.

9 Komentari

  1. S obzirom da arhimandatar Krivokapić ukida ministatstvo turizma normalno je da ce TO HN biti ukinuta. Direktor, shodno politici arhimandatara moze objediniti funkcije direktora Herceg festa, Lučke kapetanije, Doma zdravlja i Pvk Jadran

    2
    1
  2. MOZE LI MI NEKO OBJASNITI STA RADE OVE DJEVOJKE U TURIST BIRO PO OKOLNIM MJESTIMA .NIGDJE NIKOG NEMA A ONE SJEDE TROSE STRUJU I PRIMAJU PLATU .E TO SE ZOVE POLITICKO ZAPOSLJAVANJE .GOSPODO NJIH NIJÈ POSTAVIO DRPS NEGO LOKALNA VLAST KOJA JE ISTA I GORA OD DRPS .

    17
    3

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code