Početna Oko nas Dubrovnik Tom Jones večeras u Dubrovniku, ograničeno kretanje kroz grad

Tom Jones večeras u Dubrovniku, ograničeno kretanje kroz grad

4

Slavni Britanac Živa legenda, neosporni muzički autoritet, dobitnik Grammyja, kao i drugih uglednih priznanja, nosilac viteške titule Sir, koju mu je kraljica Elizabeta II dodijelila 2006. godine, Tom Jones stigao je u Dubrovnik. Nastupiće večeras u okviru programa obilježavanja 70 godina Dubrovačkih ljetnih igara.

FOTO: Jutarnji list

Biće to ekskluzivan nastup, za samo 1000 ljudi, koliko ih stane ispred dubrovačke katedrale, gdje je planiran koncert.

Zbog koncerta jednog od najpopularnijih izvođača u istoriji muzike g Sir Toma Jonesa u Dubrovniku, će danas, kako prenosi portal Dubrovniknet, biti ograničeno kretanje građana. Neće moći da se prolazi dijelom ulica unutar istorijskog jezgra grada: prilaz ulici Pred Dvorom iz smjera Peskarije (Vrata od Ponte), Držićeve poljane, Bunićeve poljane, Gundulićeve poljane, Ulice Cvijete Zuzorić iz smjera Straduna, sve u vremenu od 16 do 24 sata.

4 Komentari

  1. Britanci su isti kao i Srbi, od izabranih naprave mitološka bića. U stvarnom životu taj Tom Džons ništa spektakularno nije pokrenuo u muzičkom žanru. Izmišljen je kao i Robin Hud kako bi Britanci sa Robin Hudom skrenuli pažnju sa svojih zlodjela prilikom koloniziranja država diljem univerzuna.

    12
    3

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code