Tomanović i Cimbaljević nagrađeni opštinskim priznanjem

Tomanović i Cimbaljević nagrađeni opštinskim priznanjem

4
Podijeli

Opština Herceg Novi nagradila je danas sportiste Karate kluba “Šotokan tim” Luku Tomanovića (11) i Sergeja Cimbaljevića (12) za ostvarene uspjehe u prethodnom periodu, kao i osvojenim priznanjima na prošlom Balkanskom prvenstvu održanom u aprilu u Beogradu, saopšteno je iz lokalne uprave.

Iako su tek završili šesti razred osnovne škole, Luka je do sada osvojio petnaestak medalja, a Sergej čak 30. Ovo je prvi put da im Opština Herceg Novi na ovaj način odaje priznanje za postignute uspjehe.

Picerija i restoran

Sekretar za društvene djelatnosti i sport Darko Klasić, istakao je da će grad uvijek podržavati borilačke sportove koji promovišu Herceg Novi po turnirima u regionu i klubove koji od naše djece prave dobre sportiste i još bolje ljude.

Kako je kazao predsjednik Karate kluba “Šotokan tim” Danilo Bošković, radi se o vrsnim sportistima koji dobro rade, sa još boljom perspektivom.

– Želim im svu sreću u budućnosti, svim našim sportistima. Imamo podršku Opštine, što je vrlo dobro, jer ovoj grani sporta zaista jeste potreban oslonac. Imamo dobru djecu, dobre sportiste koji jesu primjeri dobrog ponašanja – kazao je Bošković, uz poruku da će se klub i ubuduće truditi da Herceg Novi predstavlja na dostojan način.

4 Komentari

  1. Ovo su priznanja za osvojene medalje na proslogodisnjem Balkanskom prvenstvu koje je odrzano u Istanbulu kao sto i pise na plaketama.Za Balkansko prvenstvo koje je odrzano ove godine u Beogradu,priznanja bi trebalo da prime Bojan Vulovic i Sergej Cimbaljevic.Opstina Herceg Novi treba da se ponosi ovom djecom.Sve cestitke njima i njihovim trenerima

    9
    5

Ostavite komentar

*

code