TOMO KATURIĆ: “BIJELIĆU, U LAŽI SU KRATKE NOGE“

TOMO KATURIĆ: “BIJELIĆU, U LAŽI SU KRATKE NOGE“

362
0
Podijeli

tomo katuric auto1Reagovanje na jučerašnja objašnjenja načelnika Komunalne policije, Zorana Bijelića o nepropisno parkiranom vozilu Toma Katurića, proslijedio nam je Katurić, uz tvrdnje da je riječ o neistinama.
– U vašim saopštenjima gospodine Bijeliću, načelniče Komunalne policije opštine Herceg Novi, služite se lažima da mi svaki dan pišete prijave zbog parkiranja na javnoj površini – kaže Katurić.
– Prvo objasnite Boki Kotorskoj, pa onda i Crnoj Gori šta vi podrazumjevate pod javnom površinom? Da li je to moj ulaz u kuću i poslovni prostor koji radi u kontinuitetu već 107 godina?
Kažite narodu da li je javna površina 60 metara kvadratnih u K.O. Jošica koje mi je opština Herceg Novi digla otimačinom, a poslije toga je Ana Mrdak elaboratom prebacila na državu. Katurić, kako kaže radi javnosti pojašnjava, 57 parcela pri moru narodu je dignuto u Jošicama i Đurićima, odnosno Kamenarima.
Na poziv novokomponovanog bogataša direktora Pomorskog saobraćaja – Kamenari, da Tomo Katurić ugrožava saobraćaj svojim vozilom, reagujete ekspresno šaljući dobre i kulturne ljude komunalne policajce i pauk.
Svi se čude, zajedno sa policajcima hercegnovske policije, šta vi hoćete golobradi mladiću za funkciju načelnika?
Kada vide da je auto parkiran uz kuću, van pune linije, van saobraćajnog znaka (stuba) STOP, pored sramnog stuba za Kamenare kojeg je postavio direktor Pomorskog saobraćaja.
Gospodine Bijeliću, miljeniče gardonačelnika Dejan Mnadića, kažite vašu bruku i sramotu što ste mi uradili dok sam bio na Svjetskoj filatelističkoj izložbi u Bankoku, dok sam kulturno i reprezentativno predstavljao moju dragu Boku i Crnu Goru.
Narode, pa ljudi, je li ovo moguće, Bijelić traži intervenciju interventnog voda hercegnovske policije, da mi se ukloni konzervator za sladoled i rashladna vitrina?! Jer po njegovom nemam pravo to da držim u svojoj bašti 1/1 Tomo Katurić.
Za ovo Bijeliću stidi se ako stida imaš.
Kafe bar ima stalnu dozvolu, rješenje je izdato od Anđelije Barović pod brojem 02-UP/1-1179 i kasnije rješenje od Steva Cvjetkovića broj 02-2-33 G 140/2011. Takođe imam i sezonsku dozvolu, jedino nemam vašu gospodine Bijeliću!
I da je imam sa njom bi …..
U svim validnim rješenjima stoji da mogu u kafiću prodavati alkoholna i bezalkoholna pića,sendviče i poslastice.
Da li je u Herceg Novom više sladoled poslastica, ne znam.
I da li se sladoled može držati bez konzervatora?
Gopodine gradonačelniče dajem vam rok od 15 dana da smjenite načelnika Komunalne policije, u suprtonom poštom vam vraćam Povelju grada.
Lično neću, jer me nikada niste pozvali u opštinu da zajedno proslavimo moja svjetska zlata. A do danas ih imam deset.
Jedina Kina, jedna Indija imaju po zlatnu medalju što je pola čovječanstva i malo mjesto Kmenari od 1.000 stanovnika, a vi ste gradonačelniče iz ovog mjesta – kaže kapetan Tomo Katurić, počasni građanin Herceg Novog, predsjednik Savjeta Filatelista Crne Gore, član Kraljevskog filatelističkog društva iz Londona, član Evropske filatelističke akdemije u Parizu, član Svjetskog žirija u FIP-u svom regovanju.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code