TOMO KATURIĆ :”VRATIĆU POVELJU GRADA AKO SE NE SMIJENI BIJELIĆ”

TOMO KATURIĆ :”VRATIĆU POVELJU GRADA AKO SE NE SMIJENI BIJELIĆ”

285
0
Podijeli

Tomo KaturicNakon što se prije par dana najvećeg priznanja Herceg Novog odrekao biznismen i humanista, Dušan Radović Krušo, to će izgleda uraditi još jedan uvaženi Novljanin.
“Vratiću povelju grada Herceg Novoga, ako predsjednik opštine Dejan Mandić ne smijeni svog miljenka načelnika Komunalne policije Zorana Bijelića” – rekao je za Radio Jadran pomorski kapetan, poznati i najtrofejniji crnogorski filatelista, Tomo Katurić iz Kamenara.

– Trpim torturu i maltretiranje danima, zbog kako navode iz Komunalne policije i obezbjeđenja AD Pomorski saobraćaj, ugrožavanja saobraćaja, jer parkiram auto na nedozvoljenom mjestu, što uopšte nije tačno – pojašnjava Katurić.
On tvrdi da auto parkira, na svom zemljštu, van linije, van znaka i nikoga ne ugoržava.
To su sve ustvrdili i pripadnici saobraćajne policije, pa čak i iz Komunalne policije inspektori koji dođu da naprave zapisnik kažu, da ne ugrožavam saobraćaj, kaže nam Katuruć.
“To samo smeta Bijeliću koji je “miljenik” Dejana Mandić”, kaže on i napominje da su danas podnijeli još jednu prijavu protiv njega te da je to deseta.
– Napisali su prijavu kao i do sada i vjerovatno će i ona biti prosljeđena Osnovnom sudu u Herceg Novom – pretpostavlja Katurić, ističući da ni po jednoj prijavi do sada nije bilo poziva iz Suda.
On takođe tvrdi da je po nalogu Komunlene policije morao da ukloni privremeni objekat, za koji kako kaže, ima sve dozvole.
– Zbog Bijelća sam morao dva dana ranije da se vratim iz Bankoka sa izložbe, jer su mi poslali interventni vod, zbog sanduka za sladoled. Zato ću, ako Mandić ne smijeni Bijelića vratiti povelju grada koju sam dobio 2010 godine – odlučio je Katurić.
Niko od inspektora Komualne policije, iako smo pozvali njihovu kancelariju, o ovome nije bio spreman da govori, nego su nas uputili na načelnika Bijelića, koji se nije javljao ni na jedan od četri broja poznata redakciji Jadrana.

Picerija i restoran

 

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code