TOMO KATURIĆ: I RANIJE SAM DOBIJAO DOZVOLU OPŠTINE ZA VITRINU, JER JE...

TOMO KATURIĆ: I RANIJE SAM DOBIJAO DOZVOLU OPŠTINE ZA VITRINU, JER JE PARCELA MOJE VLASNIŠTVO

148
0
Podijeli

Filatelista Tomo Katurić, zbog obaveza za veliku svjetsku filatelističku izložbu pod nazivom “KOREAFILA 2014” u Seulu, tek jutros je saznao da je protiv v.d. sekretara za prostorno planiranje i izgradnju Herceg Novom, Milovana Baždara MUP podnio krivičnu prijavu, jer mu je izdao rješenje za vitrinu za sladoled.

Zato sada Katurić reaguje i oštro odbacuje svaku mogućnost korupcije, ili nezakonite radnje.
– Tačno je da sam na pismeni zahtjev, kao i ranijih godina tražio od nadležnih u opštini da mi se izda dozvola da mogu u bašti
stambeno-poslovnog prostora za kafanu koja je otvorena 1906. godine i radi u kontinuitetu do današnjih dana mogao imati privremene objekte za ljetnji rad. Za 2013. godinu tačnije za dva mjeseca, dozvolu sam dobio od g-din Baždara.
Pitam, gdje je ovdje korupcija, gospodo u MUP Herceg Novi? Možda se mislilo na neku drugu korupciju, u kojoj
su krupne ribe, a kola se slomiše na nas dvoje. Vrijedi napomenuti da kafe bar “KAMENARI” ima trajnu dozvolu da može prodavati alkoholna i bezalkoholna pića, laganu hranu tipa sendvič i poslastice. Možda u Herceg Novom sladoled nije poslastica!?
Dozvolu sam redovno dobijao od opštine za kat.parc.274 K.O. Djuriće koja je vlasnistvo 1/1 porodice Katurić, i ne pripada nikakvom Morskom dobru. Na čiji zahtjev i preporuku reaguje MUP Herceg Novi i sa kojim pravom i ovlašćenima može da demonstrira silu!? Nije teško znati koji šerif u Kamenarima traži asistenciju policije, koja me 2010. godine privodila zajedno sa sinom Lazarom kad se silom skidala cerada koju je postavio moj pok. otac prije pedesetak godina – saopštava Tomo Katurić i najavljuje da će se kada dobije odluku suda obratiti stranim diplomatama u Crnoj Gori.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code