Početna Turizam Topljanska turistička tura: Obilazak četiri lokacije

Topljanska turistička tura: Obilazak četiri lokacije

7

Turistička organizacija Herceg Novi inicirala je prvi put organizovano predstavljanje dijela turističke ponude, sa vodičem. Izlet pod nazivom “Topljanska tura” podrazumijeva obilazak Gradskog muzeja Mirko Komnenović, Kuće Iva Andrića, Njegoševe škole i crkve Svetog Spasa.

U Turističkoj organizaciji očekuju da će biti zaintersovanih posjetilaca, koji na ovaj način mogu bolje upoznati istorijske i kulturne vrijednosti Herceg Novog.

Zainteresovani gosti mogu bukirati “Topljansku turu”, sa obilaskom četiri znamenite lokacije na Toploj, u Info turističkim biroima, po cijeni od 5 eura.

Inače, prošlo je Svjetsko fudbalsko prvenstvo, pa turistički poslenici očekuju i bolju posjetu na hercegnovskoj rivijeri, mada je gostiju i danas više nego lani.

Prema podacma TO Herceg Novi u svim vrstama smještaja odmara 26.395, ili 5 % više turista. Od tog broja  samo je 703 domaćih. U hotelima  boravi 6.140, u domaćinstvima 20.152, a u autokampovima 103 posjetioca.

7 Komentari

 1. U kojim terminima, na kojim stranim jezicima, se ture organizuju? Da li postoje informacije i reklamni panoi na tu temu ili mislite da ce bas svaki turista uci u turist biro? Stranci su klijentela za takve ture, naravno ne samo Tople, nego Novoga, a oni bas i ne zalaze u lokalne turist biroe! Malo vise reklame ne bi bilo na odmet. Pogledati strukturu gostiju i odrediti po danima, i satnici, kad se moze odraditi tura na odredjenom jeziku. Odakle je pocetak ture?

  1
  1
 2. Kakav je ovo cirkus zajedno sa popovima.Pa ovaj grad ima i boljih mjesta da pokaže.Je li ovo Anfo dao ideju.Ďe su ostala zdanja našg grada.

  6
  6
 3. Bravo Anonymouse, u starom gradu bi imali itekako sto vidjet: nepoplocanu sa “mali milion” poklopaca sahtova “Kalalongu”, divlje nadgradjeni ex Dom JNA, divlje skale i ogradu vs ulaza u Dom, zardjale skale od nezasticenog nelegalno nabavljenog sidra povise sv. Leopolda

  4
  11
  • Dok je privatnik drzao kulu bilo je organizovanih tura kroz grad. Sada kulama upravlja Herceg Fest i pored pomoci TO ne znaju da organizuju. Treba ih potpuno rasformirati.

   7
   3

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code