Početna Društvo „TORTA ZA OSMJEH“ DJECI U BIJELOJ

„TORTA ZA OSMJEH“ DJECI U BIJELOJ

0

torta za osmjeh 2013Jubilarna 10. Akcija “Torta za osmijeh” koju organizuje NVO “Omladinski centar” iz Herceg Novog za štićenike Dječijeg doma “Mladost” u Bijeloj, sprema se za nedjelju 3. mart.
“Akcija je iz godine u godinu okupljala sve više ljudi koji su nastojali da taj dan učine posebnim za štićenike Doma”, kaže nam predsjednik ove NVO, Milijan Mijović. Prema njegovim riječima i ove godine očekuju veliki broj posjetilaca, ne samo iz Crne Gore već i iz zemalja u regionu. “Dolazak su nam potvrdili gosti iz Slovenije, Makedonije i Bosne i Hercegovine, kao i iz Kotora, Tivta, Budve i Podgorice. Očekujemo da će akcija i ove godine biti masovna i da ćemo donijeti što više torti i izmamiti mnogo dječijih osmijeha, učiniti da oni, makar na jedan dan, budu centar pažnje cijele države”.
Mijović se nada da će u Dječijem domu u nedjelju biti oko stotinu torti, a za štićenike se priprema i zabavni program.
“Podržaće nas novska klapa “Stari kapetan” koja će uljepšati atmosferu pjesmom. Napravićemo i malu izložbu fotografija, slikaćemo se sa djecom, na kraju i zasladiti nekom od torti uz program koji pripremaju štićenici Doma”.
Akcija „Torta za osmjeh” počinje u 15 h.Torta za osmijeh 2013

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code