Početna Društvo TRAGIČNO PUNOLJETSTVO

TRAGIČNO PUNOLJETSTVO

0

{jcomments off}zelnesrOsamnaestogodišnja Sandra Pešić iz Herceg Novog  poginula je jutros oko 4 sata u saobraćajnoj nesreći koja se  desila  na magistralnom putu u Zelenici kod Herceg Novog. Još tri osobe su lakše povrijeđene u sudaru koji se, kako se navodi u policijskom saopštenju – desio iz nepoznatih razloga.

Prema izjavi svjedoka – učesnika saobraćajne nezgode, Miloš Laban, koji je upravljao Fiatom STILO  kretao se Jadranskom magistralom iz pravca Bijele u pravcu Herceg Novog. U naselju Zelenika, u neposrednoj blizini plaže “Zmijice”, iz nepoznatog razloga je ostavrio kotakt  sa vozilom kojim je upravljao Savo Dabović iz Kotora, koji se svojim AUDIEM  kretao  suprotnom saobraćajnom trakom, iz pravca Herceg Novog u pravcu Zelenike.


Na licu mjesta je smrtno stradala Sandra Pešić, nesrećna  djevojka, koja je te noći proslavljala osamnaesti rođendan. Kako nezvanično saznajemo, nakon zabave u novskim klubovima sa društvom je otišla da odvezu drugaricu  kolima  u Zeleniku. Taj put je za Sandru bio koban. Njeni drugovi i drugarica Miloš Laban, Gligor Lučić i Jelena Milović zadobili su lakše tjelesne povrede.

 

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code