Trail trka od Poda do Žlijeba uz pljuskove i gromove: Na cilju...

Trail trka od Poda do Žlijeba uz pljuskove i gromove: Na cilju 25 takmičara

7
Podijeli

Završeno je i treće kolo novske Sky MINI trail lige. Treća od 6 trka  na stazi Spile, između Poda i Žlijeba, dužine od 2 km i 400 D+ će biće zapamćena po tome što je održana po ekstremno lošem vremenu, praćena gradom, kišom i grmljavinom. I pored toga učestvovao je 31 takmičar, a trku je završilo 25.

–      Nevjerovatan je osjećaj bio trčati na ovako strmoj stazi po ovakvom vremenu. Jednostavno to je trail i ne zna se kakvi će uslovi biti na stazi pa se dešavaju i ovakve stvari. Na kraju je svima bilo draže jer su uspjeli nešto što većini nikada ne bi palo na pamet, ni izaći iz kuće, a kamoli trčati. Hvala fotografu Isidoru Stankovu,  kao i Darku, Janku i Maksimu! Posebno Nešu Bijeloviću, koji je svojim autom pikapom pružio “sklonište” pristiglim trkačima – priča u ime organizatora NVO Orjen Outdoor, veliki pobornik trail trčanja, Saša Kulinović.

Picerija i restoran

Ovu planinsku trku savladali su trkači iz Bara, Cetinja, Budve, Kotora i Herceg Novog, o čemu govore fotografije neumornog Isidora Stankova.

Postignuta su veoma dobra vremena:

 

Poredak u muškoj konkurenciji:

1. Svetozar Stamatović Bar 19:12

2. Perica Vučković Herceg Novi 19:14

3. Luka Čupić Herceg Novi 19:45

Žene:

1. Miluša Bošković Kotor 23:20

2. Tamara Lepetić Herceg Novi 24:25

3. Snežana Rotković Herceg Novi 28:29

Sljedeće kolo je zakazano za 4.mart u Bjelotini na dvije distance gdje će biti simuliran ultra trail .

Pomoć i informacije na telefon +382 69 603 389 Saša Shaga Kulinović, e-mail:orjenoutdoor@gmail.com  ili na Fb stranici OrjenOutdoor.

7 Komentari

Ostavite komentar

*

code