Početna Servis Trajekti od sjutra po zimskom režimu plovodbe

Trajekti od sjutra po zimskom režimu plovodbe

7

Flota od 6 trajekata Pomorskog saobraćaja će od sjutra do 11. juna naredne godine ploviti po zimskom režimu. To, prema obavještenju komapanije, znači od 6 sati do ponoći non-stop, na svakih 15 minuta.

Tokom noći sa jedne i druge strane zaliva trajekti će polaziti na pun sat iz Kamenara, odnosno na pola sata iz Lepetana.

Polasci iz Kamenara biće u 20 minuta nakon ponoći, u jedan, dva, tri, četiri, četiri sata i 50 minuta i u pet sati i 20 minuta.

Polasci iz Lepetana biće u 12 sati i deset minuta, 12 sati i 30 minuta, jedan sat i 30 minuta, dva sata i 30 minuta, tri sata i 30 minuta, četiri sata i 30 minuta, pet sati i pet minuta i u pet sati i 40 minuta.

7 Komentari

  1. Ban zbori da take radne snage ima na Tuski put koliko hoce, E moji radnici da vas samo jedan Dan ljeti sve vas uvati diareja, volio bi vidjet tu radnu snagu sto bi doveo sa Tuskog puta. Sramota kako omalovazavaju ovaj narod Surlasi.

  2. Ja tu skelu ne koristim od kada je otvoren put preko Nikšića. Kada idem preko Cetinja idem na Kotor. Ne želim da dajem pare nekome ko je na sumnjiv način došao do tog preduzeća.

  3. Ne znam ko ce ove zime voziti trajekte, samo napustaju ljudi tu nekad dobru firmu. Kazu da preko dvadeset radnika tuzi firmu a jos ce se broj i povecati kako vrijeme ide. U toj firmi vise nema srece, totalna anrhija izvrsnog direktora. A finansijski direktor pise komentare po portalima braneci firmu, da nije tragicno bilo bi smijesno. Konobari i trgovacki putnici voze trajekte, alarmantno stanje !

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code