“Transavia”od Tivta do Pariza za 45 eura, dva puta sedmično

“Transavia”od Tivta do Pariza za 45 eura, dva puta sedmično

4534
0
Podijeli

Avionima niskobudžetne kompanije “Transavia” putnici  će iz Tivta za Pariz do oktobra letjeti za 45 eura, sa uključenim aerodromskim taksama. To će biti prilika i da turisti iz Francuske, po povoljnim cijenama, posjete Crnu Goru, čulo se na današnjoj press konferenciji na aerodromu Tivat.

Komercijalni direktor kompanije “Transavia”, Evre Kozar kazao je da ova kompanija ima putnike ne samo dražvljane Francuske, već iz cijele Evrope. Očekuje i da građani Crne Gore koriste usluge te kompanije.

Picerija i restoran

– Bezbjednost i sigurnost vaše zemlje jedan je od razloga što smo odabrali da uspostavimo ovu avio liniju –  kazao je Kozar.

Kompanija “Transavia” peta je niskobudžetna kompanija čiji avioni slijeću na tivatski aerodrom, čime Crnu Goru čini dostupnom za francukse turiste, kojih iz godine u godinu ima sve više. To, kako je kazala zamjenica direktorice Nacionalne turističke organizacije, Maja Liješević, pokazuju podaci iz 2016. godine po kojima je Crna Gora imala oko 50 hiljada turista iz Francuske, koji su ostvarili oko 140 hiljada noćenja.

Sa tivatskog aerodroma do aerodroma Orly, u predgrađu Pariza, avioni “Transavie”, koja je u nekoliko prethodnih godina proglašavana za najbolju niskobudžetnu kompaniu, letjeće četvrtkom i nedjeljom.

Direktor aerodroma Tivat, Radovan Marić istakao je požrtvovanost zaposlenih na aerodromu Tivat, koji postižu vanderdne rezultate.

– U aprilu smo zabilježili značajn iskorak, a prvih deset dana maja pokazali su impresivne rezultate. Ove godine cilj je veoma ambiciozan, jer kroz aerodromski prostor treba da prođe preko milion putnika – najavio je on.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code