TREBINJAC OSUMNJIČEN DA JE KRAO PO NOVSKIM PLAŽAMA

TREBINJAC OSUMNJIČEN DA JE KRAO PO NOVSKIM PLAŽAMA

125
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

kruso plazaDržavljanin Bosne i Hercegovine Z.A. (43) iz Trebinja uhapšen je i protiv njega je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je počinio više krađa na plažama u Herceg Novom, navodi se u saopštenju UP.
Policija je Z.A. zatekla u krađi na plaži Obala u Igalu i uhapsila ga.
Prilikom hapšenja kod Z.A. je pronađena torba sa dva mobilna telefona, ličnim predmetima i novcem, koju je Z.A. neposredno prije toga ukrao. “Pronađeni predmeti su uz potvrdu oduzeti”, saopšteno je iz Uprave policije. Policija je o tom događaju obavijestila Osnovno državno tužilaštvo u Herceg Novom.
Prethodno je Z.A, tokom jula, počinio još pet krađa na plažama u Igalu.
– Tom prilikom je, kako se sumnja, koristeći nepažnju oštećenih- obično dok su se kupali u moru, otuđio torbe i nesesere u kojima se nalazio novac, bankovne kartice, lična dokumenta, mobilni telefoni i lične stvari oštećenih, navodi se u saopštenju UP.
Veći dio stvari koje je Z.A. ukrao pronađene su i uz potvrdu oduzete.
Nakon hapšenja Z.A. je predat Zamjeniku osnovnog državnog tužioca u Herceg Novom, koji mu je donio Rješenje o zadržavanju.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code