Trebinje – grad sve bogatije ponude za lokalno stanovništvo i susjede iz...

Trebinje – grad sve bogatije ponude za lokalno stanovništvo i susjede iz Hrvatske i Crne Gore

1376
2
Podijeli

bingo logoInspirisani prelijepom Hercegovinom i ohrabreni dosadašnjim povjerenjem, u petak 18. decembra u 14 h u Trebinju će biti otvoren još jedan veliki centar, na 10 000m2 prodajnog prostora, te 10 000 m2 prostora za parking.
Ovo je Bingova 173. poslovnica u BiH i drugi objekat komapnije u ovom gradu, jer su u decembru 2014. akvizicijom Interexa preuzeli i trgovinu u Trebinju, čijim su poslovanjem izuzetno zadovoljni. – Naši dosadašnji kupci nisu samo stanovnici Trebinja nego i stanovnici Dubrovnika, Herceg Novog, Nikšića i drugih mjesta iz susjednih zemalja – kaže Tatjana Paunoski i najavljuje da će novi centar imati Hipermarket Bingo (5000m2), Restoran Bingo sa igraonicom i Kuglanu Brunswick (1000 m2), Sport Vision trgovinu, S. Oliver butik, kladionicu i apoteku. Već od marta 2016. godine i trgovine New Yorker i Deichman.
– Hipermarket će pružiti potpun ugođaj pri kupovini, jer je ambijent uređen po posljednjim standardima moderne trgovine, s naglaskom na delikates i svježe linije. Osim prehrane, u hipermarketu će biti salon namještaja, bogata ponuda tekstila i kućnog tekstila, ali i tehnike i kućanskih aparata – ističe Paunoska.
Samo u Bingovim poslovnicama (hipermarket, restoran i kuglana) zaposleno je 100 osoba. Za ostale poslovne prostore i sadržaje sigurno će biti potrebno još 50 zaposlenih.
Za dan otvorenja ovog velikog centra Bingo je pripremio bogat program. Osim KUD-a iz Trebinja, degustacije i promocije proizvoda poslovnih partnera, za najmlađe su priredili druženje uz Mašu i medu, koji ih prate u prazničnoj turneji.
Vrpcu novog centra će presjeći gradonačelnik Trebinja, Slavko Vučurević.

2 Komentari

  1. kad ovamo za neke nema da se kupi ništa jeftino onda moraju tamo kupovati sve što im treba,a i više od toga.Donose za komšije i wimza sve željne količine .
    0    0

Ostavite komentar

*

code