Treće mjesto školici sporta “Jump” u Mostaru

Treće mjesto školici sporta “Jump” u Mostaru

3056
1
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Članovi univerzalne školice sporta “Jump” iz Herceg Novog, djeca uzrasta od 3 do 8 godina, na 4. Međunarodnoj dječijoj olimpijadi, proteklog vikenda u Mostaru, osvojili su 3. mjesto.

Organizator 4. Međunarodne olimpijade u Mostaru je školica sporta “Sport Talent”. Takmičenje u AC Areni u Mostaru okupilo je sportske škole iz Splita, Bola, Stoca, Mostara i Herceg Novog, a učestvovalo je 350 mališana.

Picerija i restoran

– Naši članovi, koji su ujedno i najmlađi sportisti našega grada – djeca od 3 do 8 godina, su predstavljali Herceg Novi i Crnu Goru postigli su veliki uspjeh, osvojivši treće mjesto. Jer, takmičili su se sa djecom starijom i po dvije godine, čime su dokazali da redovni treninzi i volja za sportom mogu dati rezultate i kada se takmičimo sa starijim protivnicima – kazali su iz uprave školice sporta “Jump”.

Takmičenje u Mostaru bilo je štafetnog karaktera. Djeca su pokazala spretnost i snalažljivost u četiri discipline: štafetno trčanje sa loptom u ruci 60 metara, štafetno vođenje fudbalske lopte 60 metara, štafetno savladavanje poligona spretnosti sa loptom u ruci 60 metara i štafetno vođenje fudbalske lopte između čunjeva 30 metara.

Ekipu Univerzalne školice sporta JUMP predstavljali su Pavle i Sofija Mazić, Aleksa Antović, Teodora Ćetković, Zoja Seba, Stefan Damjanović, Nikolina i Nikša Zornija, Jakov Glebov, Tara Krešić, Minja,Matković, Nenad Vukadinović, Andrijana, Teodora i Vladimir Savić, Aleksa Stević, Jovan i Martin Govedarica, Matea Kotlaš, Vuk Begenišić, Savo Mitrović, Uroš Samardzić, Sara Obradović, Bogdan Tomašević, Bojana Janković, Sara i Aleksa Prlainović, Nikolaj Pavlović, Nikola Dabižinović, Vladan Samardzić, Anđela i Milica Taušan i Nađa Savković. Treneri ekipe su prof. Milutin Govedarica i Bojana Govedarica.

Ekipu u Mostaru bodrili su mnogobrojni roditelji, koji su uvijek podrška najmlađim budućim sportistima Herceg Novog.

1 komentar

Ostavite komentar

*

code