Početna Naslovna Treći sastanak opozicije: Ko koga izvodi “na čistac”?

Treći sastanak opozicije: Ko koga izvodi “na čistac”?

14

Pod budnom pažnjom medija opozicija u Herceg Novom danas je najavila treći sastanak kako bi ostvarila novu skupštinsku većinu, uprkos činjenici da su vanredni izbori zakazani za 7.maj. Umjesto u 16 časova, novi dogvovor zakazan je, kako saznajemo za 18 h, na zahtjev predsjednice OO SNP-a Danijele Đurović.

Opozicija u Herceg Novom bi da se ujedini u razvlašćivanju DPS-a prije vanrednih izbora, ali jedni drugima nude  različite predloge, koji oslikavaju i njihove ambicije i interese, mada se svi jednako pokrivaju brigom za grad i nastojanjima da spriječe zloupotrebe DPS-a u predizbornom periodu.

Tako će se kao pandam sporazumu za zajedničko djelovanje opozicije, koje je juče ponudio Izbor i u kome je primarna smjena predsjednika Opštine, naći inicijativa SDP-a i Novske liste za smjenu predsjednika Skupštine, Andrije Radmana.

Po mišljenju SDP-a i Novske liste redosljed događaja u preuzimanju vlasti je takav da prvo treba smijeniti predsjednika Skupštine.

Ko zna kakav će večeras biti ishod sastanka predstavnika  Građanskog saveza, SDP-a, SNP-a, Novske liste, DF-a, nezavisnih odbornika i Izbora, koji je i pokrenuo točak mogućih promjena vlasti izlaskom iz zagrljaja sa DPS-om!?

14 Komentari

 1. ovo sve vodi jednome zakljucku da je DUSKO KRUSO sve bio u pravu sto ce se vrlo brzo i vidjet , cak i ova saopstenja gradjanskog saveza idu u prilog tome jer se jasno vidi da ih je pisao DPS!!!!!

  13
  6
 2. divim se ljudima koji glasaju u HNovom. Evo, recite koga da glasam ,pokažite mi jednog normalnog kandidata. Ne ponašajte se kao navijači,pokažimo da imamo svijesti o tome da ne valjaju ništa.

  16
  3
 3. Dps je je jedina partija koja je renomirane investitore: portonovi, portobono, izgradjena su tri hotela sa cetiri zvjedicay a u izgradnji su jos dva. To su stotine novih radnih mjesta za Novljanke i Novljane, saobracajna povezanost naseg grada je neuporedivo bolja. Zahvaljujuci Dps- u dolazi mnogo vise turista. Kad je snp ili bilo ko drugi otvorio radno mjesto- nikad, nikad i nece, kad je bili ko iz opozicije doveo investitora nikad, opet nikad i nece.Glas za opoziciju je glas protiv radnih mjesta protiv investicijax protiv vase
  , protiv vas. Ako glasate za opoziju i najblizi potomci ce vas se odricati, jer radite protiv njih.
  DPS DO APSOLUTNE POBJEDE. SRECNO. SIGURNIM KORAKOM!!!

  10
  45
 4. Mijenja li se što kada smjene predsjednike? Da li će završiti šetalište, kolektor, popraviti rasvjetu, ulice počistiti i rupe zakrpiti, edukovati komunalne policajce… ili će samo doći novi-stari direktori, sekretari i sl?

  21
  6
 5. Bolje da obrate paznju na reorganizaciju HTP Boka i kako i do kada planiraju istu.Bez tog preduzeca ovaj grad je mrtav a ostaju nebitni likovi poput ovih o kojima citamo svaki dan

  12
  2
 6. Kako koji svaki gori!!!svi se bore za fotelje za grad nikog nije briga! Najgore je zapošljavanje bez struke i nauke, lijenih i invalida bez želje i volje da rade ista! Najgori grad i crnu goru, ako se može reci grad, jer Lici nažalost na učmalu palanku! Uništen, od svih zajedno! Bez nađe sto je najgore! Seljačke svijesti!

  13
  4

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code