Početna Sport Treći turnir Lige šampiona: Jadranaši ponovo u Budimpešti

Treći turnir Lige šampiona: Jadranaši ponovo u Budimpešti

0

Naredne sedmice, od utorka do četvrtka 20-22 april, vaterpoliste Jadrana iz Herceg Novog očekuje treći turnir Lige šampiona, koji se kao i prva dva odigrva u Budimoešti, u Duna areni.

Jadranaši će odmjeriti snage u tri utakmice čime će se zaokružiti preliminarna faza takmičenja u okviru dvije grupe, nakon čeka slijedi završni turnir F8 koji će se početkom juna odigrati u Beogradu.

Raspored utakmica:

20.04.2021 u 16:30, Jadran Herceg Novi – Dinamo Tibilsi (TV prenos Sport Klub)

21.04.2021 u 16:30, AN Brescia – Jadran Herceg Novi (TV prenos Sport Klub)

22.04.2021 u 14:00, CNAB Barceloneta – Jadran Herceg Novi (TV prenos Sport Klub)

Nakon PCR testiranja ekipa Jadrana će u Budimpštu putovati u sljedećem sastavu: Petar Tešanović, Danilo Radović, Damjan Vujičić, Dimitrije Obradović, Jovan Vujović, Kanstantsin Averka, Luka Murišić, Martin Gardašević, Đuro Radović, Dušan Banićević, Nikola Brkić, Marko Petković, Darko Đurović i Vasilije Radović. Ekipa putuje bez lijevaka Uroša Vučurovića koji će radi povrede preskočiti ovaj turnir.

Ekipa za Budimpeštu putuje u ponedeljak 19.04.2021 u jutarnjim časovima. Dolazak u Budimpeštu je planiran oko 18:30 časova, nakon čega slijede nova testiranja na Corona virus i ulazak u „balon“ , a prvi trening planiran je za utorak ujutro nakon dobijanja rezultata svih testiranja.

Sve utakmice biće prenošene na kanalima Sport Klub u direktnom prenosu.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code