Početna Društvo “Trening za žene – vježbe za karlično dno” u Igalu

“Trening za žene – vježbe za karlično dno” u Igalu

0

Besplatno stručno predavanje na temu “Trening za žene – vježbe za karlično dno” prirediće danas fizioterapeutkinja, specijalista primijenjene fizioterapije Rajka Adžić, u prostorijama studijskog programa Primijenjena fizioterapija u Igalu, od 14:15h do 15:15h.

Radi unapređenja rada fizioterapeuta i sakupljanja bodova potrebnih za obnavljanje Licence za rad (120 bodova) koja važi sedam godina od datuma njenog izdavanja, Komora fizioterapeuta organizuje besplatna dodatna usavršavanja u vidu predavanja i radionica.

Tako će u 2019. godini biti održano 18 stručnih predavanja (6 tema) i jedna radionica. Pored današnjeg teme su još: skakačko koljeno i patelofemoralni bolni sindrom, Nemanja Peković, osteoartritis i gojaznost – izazovi za fizioterapiju, Pavle Đukanović, gruba motorička funkcionalna klasifikacija cerebralne paralize – mogućnosti korišćenja u praksi, Sead Adrović, fizioterapija dementnih osoba, Emil Luković i refleksologija, Jadranka Pješivac.

Tema radionice je Perkutana periferna nervna i mišićna stimulacija, autora Božidara Gardaševića. Ona će biti održana dva dana u junu u Podgorici, dok će predavanja biti organizovana u Bijelom Polju, Podgorici i Herceg Novom od 9.februara do 14.decembra.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code