Početna Naslovna Tretman i uslovi za crnogorske sportiste moraju biti proporcionalni uspjesima

Tretman i uslovi za crnogorske sportiste moraju biti proporcionalni uspjesima

1

Tretman i uslovi crnogorskih sportista moraju biti proporcionalni sa njihovim uspjehom, kazao je vršilac dužnosti direktora Uprave za sport i mlade Marko Begović. On je, tokom sastanka sa predsjednikom Vaterpolo i plivačkog saveza Crne Gore dr Đurom Marića, upoznat sa planovima za naredni olimpijski ciklus, saopšteno je iz Uprave.

Dr Marić je ukazao na važnost razvoja plivanja, kao jednog od bazičnih sportova.

Begović je kazao da kada se pomene ime Crne Gore u sportskom dijelu planete, vjerovatno je jedna od prvih asocijacija upravo Vaterpolo i plivački savez, odnosno vaterpolisti koji su uspjeli da se pozicioniraju na sami krov Evrope i svijeta.

“U skladu sa tim, tretman i uslovi naših sportista moraju biti proporcionalni sa njihovim uspjehom, pa sam tokom razgovora sa predsjednikom Marićem želio da prije svega saznam koje su potrebe i nedostaci sa kojima se susrijeće savez, nakon čega smo nastavili razgovor o budućim planovima koji slijede za njih”, rekao je Begović.

1 komentar

  1. Za svaku reprezentaciju Crne gore i pojedinca koji prestavljaju Crnu goru a ne DPS svakome treba biti čast navijati no mi još uvjek nemamo reprezetacije Crne gore nego DPS-a kao večeras kad bi imali duplo jaču reprezentaciju u fudbalu da mogu igrati najbolji medju njima i Srbi a ne samo DPS podobni.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code