’’TRG OD ĆIRILICE’’ SA TRGA BELAVISTA I SV. ARHANĐELA, PREMJESTIO SELEKCIJU DOKUMENTARNOG...

’’TRG OD ĆIRILICE’’ SA TRGA BELAVISTA I SV. ARHANĐELA, PREMJESTIO SELEKCIJU DOKUMENTARNOG FILMA NA TRG OD MUZIKE, KOD SV. JERONIMA

214
0
Podijeli

Privode se kraju pripreme za 28. filmski festival Montenegro film festival u Herceg Novom, a detalji kao i konačni progaram koji će se odvijati na četri lokacije u gradu, biće saopšteni na press konferenciji u Podgorici sjutra u podne.

Ono što je novina, a koja je pred organizatore zasigurno kao izazov postavljena danas, je premeštanje selekcije dokumentarnog filma. Projekcije su se godinama odvijale na Trgu Belavista. Međutim, ovi filmovi, kako saznaje Radio Jadran, biće prikazivani ispred crkve Sv. Jeronima, odnsno na Trgu od muzike.
Sinoć odmah nakon zatvaranja manifestacije ”Trga od knjige”, počelo je postavljanje štandova za novoustoličeni program ”Trg od ćirilice”, koji će trajati do kraja avgusta i koji je najavljen tek juče.
Podsjećamo da je Montenegro Film festival u kategoriji manifestacija od posebnog značaja za kulturu Crne Gore, realizuje se pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture Crne Gore i Opštine Herceg Novi, a izvršni producent je JUK Herceg fest.
Montenegro Film Festival biće održan u Herceg Novom od 1. do 7. avgusta, a publika će vidjeti preko 90 ostvarenja.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code