TRI ALBANCA I EGIPĆANIN UHVAĆENI U KRIVOLOVU U NAŠIM VODAMA

TRI ALBANCA I EGIPĆANIN UHVAĆENI U KRIVOLOVU U NAŠIM VODAMA

135
0
Podijeli

ROZAFA 12 srednjaCrnogorska policija uhapsila je L.L. (51), S.F. (20), Š.S. (44) iz Albanije i egipatskog državljanina A.A. (52), zbog osnovane sumnje, da su se bavili nezakonitim privrednim ribolovom u blizini Budve, saopšteno je iz Uprave policije.
Službenici Odjeljenja granične bezbjednosti pomorske policije Bar u teritorijalnim vodama Crne Gore, na udaljenosti oko 11 nautičkih milja od Budve, kontrolisali su koču “Rozafa 12”, sa albanskom zastavom. Plovilo je, kako se navodi u saopštenju, policija zatekla sa spuštenim mrežama u moru, odnosno „u nezakonitom privrednom ribolovu – kočarenju”.
„Prilikom kontrole na plovilu su se nalazili upravitelj L.L. i članovi posade S.F., Š.S. i A.A. Upravitelj plovila i članovi posade su predati nadležnom inspektoru za strance Odjeljenja granične bezbjednosti Bar”.
Š.S, S.F, i A.A. se sumnjče da su prekršili Zakon o graničnoj kontroli, a L.L. koji je upravljao plovilom, osumnjičen je za prekršaj iz Zakona o morskom ribarstvu i marikulturi, kao i prekršaj iz Zakona o moru.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code