Početna Turizam TRI NOVA PROSPEKTA, A PONUDA NOVOG STARA

TRI NOVA PROSPEKTA, A PONUDA NOVOG STARA

0

TOOgrad2013U izdanju Turističke organizacije Herceg Novi upravo su iz štampe izašli novi prospekti.
Iako nema nagovještaja nove ponude u gradu pod Orjenom Turistička organizacija, kako je saopšteno, nastavlja tradiciju da svake godine plasira novi propagandni materijal. Tako još “mirišu na štampu” tri potpuno nova prospekta: O gradu, Kulturno nasljeđe i Aktivno. TOOnasljedje 2013– Katalog „O gradu” pripremljen je na 6 jezika: srpskom, engleskom, francuskom, italijanskom, njemačkom i norveškom jeziku, na finom kunzdruk papiru, u punom koloru. Štampan je u tiražu od 18.000 primjeraka. U ovogodišnjem katalogu prezentovan je grad, u kratkim crtama kao atraktivna turistička destinacija. Flora, fauna, klimatski uslovi i geografski položaj, kroz preko 70 slikovitih motiva i pojednostavljena mapa Evrope sa fokusom na Crnu Goru – Herceg Novi ilustrovani su u ovom katalogu na 16 stranica – saopštavaju iz TO.
Katalog „Kulturno nasljeđe” štampan je na 16 stranica, na srpskom i engleskom, takođe na finom papiru, u punom koloru, u tiražu od 18.000 primjeraka. Ilustrovan je sa preko 70 fotografija visokog kvaliteta i pojednostavljenom mapom Evrope sa fokusom na Crnu Goru i Herceg Novi.
TOOaktivno2013Katalog „Aktivno” pripremljen je na dva jezika, srpskom i engleskom, takođe u tiražu od 18.000 primjeraka. U katalogu su tekstualno i slikovito prikazane sve mogućnosti aktivnog odmora na području opštine i ovog dijela bokokotorskog zaliva. Kompletne informacije vezane za hiking, biking, diving, atrakcije na vodi i sve to uz savjetovanje turista o atraktivnim lokalitetima koja su još ostala sakrivena u svojim „vremenskim kapsulama”.
U saopštenju se ne navodi koliko su prospekti koštali, niti da je do mnogih odredišta nemoguće doći, ili su zapuštena i nebezbjedna za posjetu. Štampanje na službenom, crnogorskom jeziku i ove godine kreatorima turitičke politike u Novome je, izgleda bilo izlišno.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code