Početna Društvo Tri ponude za izradu dokumentacije za sanaciju Novosadske plaže

Tri ponude za izradu dokumentacije za sanaciju Novosadske plaže

2

Za idejno rješenje i glavni projekat rekonstrukcije Novosadske plaže u Igalu sa izradom elaborata za procjenu uticaja na životnu sredinu, stigle su tri ponude.

Komisija za vrjednovanje ponuda Morskog dobra, ocijenila je kao prvorangiranu i ispravnu, ponudu Društva za proizvodnju, promet i usluge export-import d.o.o. Decom Montenegro iz Podgorice.

Ponuda podgoričkog Civil engineera takođe je ispravna ali je drugorangirana, dok je ponuda Dijela stranog društva Građevinski institut Makedonija a.d. Skopje odbijena kao neispravna.

Za ovaj projekat Morsko dobro tenderom je opredijelilo 25 hiljada eura. Ponuda Decom Montenegra, sa uračunatim PDV-om iznosi 19.799 eura, navodi se u Odluci. Ponuđač može izjaviti žalbu protiv ovog rješenja Državnoj komisiji za kontrolu postupaka javnih nabavki u roku od 10 dana od dana dostavljanja ove odluke.

Ukoliko izostane žalbeni postupak, izabrani izvođač ima rok od 50 kalendarskih dana od  zaključenja ugovora za predaju idejnog rješenja. Rok predaje glavnog projekta je 60 kalendarskih dana od dana dobijanja saglasnosti glavnog gradskog arhitekte na Idejni projekat. Rok za otklanjanje eventualnih primjedbi po izvještaju revidenta max 30 (trideset) kalendarskih dana.

Podsjetićemo da je projektom predviđena rekonstrukcija prilično oštećene i usljed dotrajalosti ruinirane betonske plaže, dužine 230 m, širine od 10 do 19 m. Ukupna površina postojeće plaže je 2500 m2.

2 Komentari

  1. Deset dana, pedeset dana, sezdeset dana, trideset dana, sve do zaljucenja ugovora a onda radovi u nedogled. Sve ovo znaci da se na Novosadskoj ovoga ljeta nece niko okupati.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code