Početna Ke Nova TRI VJENČANJA NA OVOGODIŠNJEM MOTO SKUPU U BIJELOJ

TRI VJENČANJA NA OVOGODIŠNJEM MOTO SKUPU U BIJELOJ

0

Međunarodni moto skup u organizaciji moto kluba MC Cruiser iz Herceg Novog, biće treći put održan 29., 30. i 31. avgusta u Bijeloj.

Zbog odlične lokacije i trodnevnog programa očekuje se odličan odziv moto klubova, bajkera i gostiju. Sve će se dešavati na prostoru ispred Doma kulture u Bijeloj. Najinteresantnije je što će na ovogodišnjem skupu biti upriličena vjenčanja tri para motorista koji su odlučili da sudbonosno DA kažu baš na ovoj manifestaciji u Bijeloj.
Sjutra je doček gostiju i smještaj u kampu i van njega, besplatan ručak i koncert grupa „Happy hour” iz Herceg Novog i „Mikrokozma” iz Podgorice. Prvog dana vikenda biće organizovan izlet brodovima po zalivu i obilazak grada, besplatan ručak za goste, poslijepodne defile motora ulicama grada, bajkerske igre, uveče koncert grupa „Vatrene kočije” iz Jagodine i „Supermensi” iz Šapca. Bajkeri će biti ispraćeni u nedjelju.
Zaljubljenici motociklizma iz Herceg Novog, okupljeni u moto klubu MC Cruiser, prije dvije godine su započeli projekat organizacije moto susreta, koji je međunarodnog karaktera i upisan je u evropski moto kalendar.
– Tokom devet godina postojanja ovaj klub je postao prepoznatljiv i reprezentativan na sličnim okupljanjima, pa smatramo da ova manifestacija u Herceg Novom ima veliki potencijal. Moto turizam je u svijetu u ekspanziji, a naša želja je da ovom manifestacijom promovišemo naš grad kao poželjnu moto destinaciju i time ga upišemo na mapu moto turizma – ocjenjuju organizatori.
Moto susreti promovišu prijateljstvo, toleranciju, kulturu u saobraćaju i turistička putovanja. Bajkeri su poznati kao humanisti i ljudi velikog srca, što je klub i dokazao učešćem u brojnim humanitarnim akcijama ( poput „Moto mrazeva” ). I ovogodišnji moto susret biće humanitarnog karaktera.
Već prvi moto skup 2012. godine na ušću rijeke Sutorine, bio je veoma uspješan, a prošlogodišnji, ispred Ronilačkog centra u Bijeloj, je okupio preko 1 000 motorista iz 78 klubova iz zemlje i inostranstva. Posjetio ga je i veliki broj građana i gostiju Herceg Novog.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code