Početna Oko nas Kotor Tribina u okviru ciklusa ,,Kotor 2020 − posljedice i oporavak nakon Covida...

Tribina u okviru ciklusa ,,Kotor 2020 − posljedice i oporavak nakon Covida – 19″

0

Sekretarijat za kulturu, sport i društvene djelatnosti Opštine Kotor u saradnji sa JU Kulturni centar ,,Nikola Đurković” Kotor /Gradskom bibliotekom i čitaonicom organizuje ciklus tribina pod nazivom ,,Kotor 2020 − posljedice i oporavak nakon Covida – 19″.

Foto: JU Kulturni centar “Nikola Djurković” Kotor

Povodom Međunarodnog dana mladih priređuju sjutra četvrtu  tribinu na temu: ,, Mladi na distanci, u Parku slobode sa početkom u 11 sati.

Učestvuju filozofkinja Paula Petričević, psihološkinja Kristina Sestak, producent Aleksandar Kaluđerović, studenti Krsto Vulović i Jelena Risteljić i učenica Ina Cicović. Moderatorka će biti bibliotekarska savjetnica iz Gradske biblioteke i čitaonice Jasmina Bajo. 

-Dan mladih je zamišljen kao dan kada je pažnja usmjerena na probleme mladih i kada se ukazuje napromjene koje mladi čine u životu svoje zajednice, što je svakako jedna od važnih tema naših tribina. Cilj tribina jeste osvrt na stanje u društvu izazvano pojavom epidemiološke krize, analiza trenutnesituacije, kao i iznalaženje načina da se prevaziđu posljedice u svim oblastima društvenog života istvaranja-navode organizatori.

U desetominutnim izlaganjima na interesantne teme iz različitih sfera (ekonomije, kulture, preduzetništva, turizma, obrazovanja, sporta…) učestvuju ugledni i kompetentni građani Kotorapredstavnici ustanova, organizacija, festivala, NVO sektora..

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code