Trijumf kadeta AS-a na turniru CDPR-a na Savini

Trijumf kadeta AS-a na turniru CDPR-a na Savini

2
Podijeli

U Herceg Novom je povodom Međunarodnog dana mladih, Crnogorsko društvo za borbu protiv raka (CDPR) u saradnji sa KK AS iz Herceg Novog organizovalo tradicionalni košarkaški turnir za kadete „Herceg Novi 2017”.

Pored KK AS iz Herceg Novog, učestvovali su KK Panter iz Nikšića, OKK Trebinje, kao i mladi igrači rođeni 2002.godine i mlađi raspoređeni u još jednoj ekipi iz Herceg Novog.

Picerija i restoran

Turnir je održan na terenu OŠ „Milan Vuković” , gdje su u glavnoj utakmici turnira u borbi za pehar snage odmjerile ekipe KK AS i KK Panter iz Nikšića. Susret je nakon velike borbe i neizvjesnosti, završen trijumfom domaćina sa 64 : 57.

CDPR je pobjednika turnira nagradilo prigodnim peharom , dok su najbolji igrač Sava Milatović iz KK Panter i najbolji strijelac Aleksandar Pudar iz KK AS dobili na poklon komplet knjiga za školsku lektiru. Takođe i ostali učesnici su dobili prigodnu knjigu kao poklon za uspomenu na učešće na košarkaškom turniru „Herceg Novi 2017”.

Dan mladih je obilježen pod motom „Mladost gradi mir”, a ovo je bila prilika da Društvo potvrdi svoju borbu za djecu uz zdrave stilove života i sport, koja neće misliti na pušenje i ostale bolesti zavisnosti.

Stoga košarkaški turnir predstavlja samo jednu od stalnih aktivnosti u borbi protiv pušenja, kao jednog od glavnih uzroka nastanka kancera, ali i drugih teških bolesti, naglašavaju iz CDPR.

2 Komentari

  1. “Dejove bebe”!! Em dobri i vaspitani decki,em humani,em igraju dobru kosarku!! Jos da se samo neko sjeti, i zamoli Deja Bijelica,da svojim postenim i strucnim radom pomogne ovdasnjoj kosarci da izidje iz bunila…..

Ostavite komentar

*

code