Početna Sport Trka oslobođenja i sportski dan

Trka oslobođenja i sportski dan

1

Povodom Dana oslobođenja Herceg Novog, Opština i Sekretarijat za društvene djelatnosti i sport, organizovali su drugu Trku oslobođenja i sportski dan.

Ove godine, bilo je preko tri stotine učesnika, osnovaca i srednjoškolaca. Podršku su pružili i brojni sportski klubovi Herceg Novog.

Trka oslobođenja je počela kod Vile “Galeb” u 13 časova, šetalistem, stazom od 1200m, a završila kod “Titove Vile”, gdje su uručene zahvalnice, posluženo voće i osvježenje, te dodijeljeni pokloni svim učesnicima.

Nakon toga trkči su šetnjom kroz park Instituta Dr Simo Milosević nastavili učešće u programu sportskog dana, u Sportskom centru “Igalo” od 14 časova.

-Trka je u potpunosti prenijela dječije osmjehe i radost na šetalište, pa se mozemo pohvaliti ovakvom vrstom organizacije i smatrati je vrlo uspješnom. Uz prigodan program, muziku, balone i slatkiše, članovi reprezentativnih novskih klubova predstavili su sportske tehnike i vještine učesnicima. Govorili su im olimpijac jedriličar Milivoje Dukić, sportista grada vaterpolista Đuro Radović, objasnivši važnost bavljenja sportom. Zatim i članovi Odbojkaskog kluba “Albatros”, Gimnastickog kluba “Adriatic kids”, Bokserskog kluba Novi, Judo kluba “Igalo”, Ju- Jutsu kluba “Panda”, Teniskog kluba Herceg Novi – kazao je sekretar za društvene djelatnosti i sport, Darko Klasić.

On zahvaljuje brojnim sponzorima koji su obezbijedili poklone flažice za vodu, slatkiše, sokove, prevoz, te školskom Volonterskom klubu “Tačka oslonca”.

1 komentar

  1. VIDELA SAM DIVNU DECU U LJUBIČASTIM DRESOVIMA MNOGO SU BILI SLATKI,MISLIM DA JE FUDBALSKI KLUB IZ VAŠEG GRADA.VELIKI POZDRAV ZA TE MALIŠANE KOJI SU NADASVE KULTURNO I FINO VASPITANA DECA.POZDRAV OD GOŠĆE VAŠEG GRADA U KOJI SE UVEK RADO VRAĆAM.

    11

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code