TRL: Jadran na POŠK za prve bodove u 2019. godini

TRL: Jadran na POŠK za prve bodove u 2019. godini

0
Podijeli

Utakmicama 9. kola, nakon novogodišnje pauze, biće nastavljeno takmičenje u Triglav regionalnoj vateprolo ligi. Vateprolisti Jadrana Carine, u premijernoom meču u 2019. godini, gostuju sjutra ekipi POŠK-a u Splitu.

Kako je za Radio Jadran kazao trener Jadrana, Vladimir Gojković Novljani su favoriti u ovoj utakmici, igrači će se tako postaviti jer u Split putuju sa željom da osvoje bodove i uigraju se za predstojeći dinamičan, ali važan period za ekipu.

Picerija i restoran

– Moramo biti oprezni, jer bila je velika pauza od posljednje utakmice. Nadam se da ćemo biti skoncentrisani i maksimalno ozbiljni i da tako svhatimo taj meč. Igramo na gostujćem terenu i nema opuštanja – ističe on.

Iskusni strateg u sjutrašnjem meču ne može da računa na povrijeđenog Nikolu Brkića, Konstantina Averku koji čeka vizu za EU i Marka Petkovića koji ima grip.

Ekipa u Split putuje uz jednu dozu umora zbog dinamičnih priprema posljednjih nekoliko dana pauze, jer predstoji izuzetno dinamičan period, gdje će svaka utakmica i svaki bod biti veoma važni.

Uoči utkamica 9. kola ekipa splitskog POŠK-a posljednja je na tabeli sa osvojena 3 boda, Jadran je na trećem mjestu sa 18.

Meč u Splitu na programu je u 18 časova.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code