Početna Društvo Trodnevni humanitarni bazar u Igalu za hirurško odjeljenje OPB Meljine

Trodnevni humanitarni bazar u Igalu za hirurško odjeljenje OPB Meljine

3

Kod Omladinskog parka u Igalu od danas do nedjelje trajaće humanitarni trodnevni Sajam domaćih proizvoda i rukotvorina, a sav prihod namijenjen je hirurškom odjeljenju OPB Meljine. Sajam organizuje NVO Moć prirode pčelarstvo Radman“ uz pomoć MZ Igalo.

Organizatorka sajma, Julka Radman, kazala je za Radio Jadran da je ovo prvi od četiri sajma koji će biti organizovan za prikupljanje sredstava za hirurško odjeljenje bolnice. Sljedećeg vikenda sajam se seli na Škver, narednog ponovo u Igalo i posljednji će opet biti upriličen na Škveru.

„Danas nas je 16 izlagača, skoro svi iz Novog, samo tri sa strane. Najviše je rukotvorina, od maslinovog drveta i drugih reciklažnih materijala, zatim slike, nakit, lutke, suveniri sa čuvarkućama, od školjki, zatim Gazdinstvo Kulinović sa sokovima, likerima, džemovima, Rajka Vujnović sa sokovima od šipka i zove, travar Branislav Popović sa čajevima, Đurđa Milatović i Olja Vuković sa nakitom i drugi…. Tu nam je izlagač iz Nikšića sa vinom od nara i drenjine…“, precizirala je Radman.

Interesovanje je solidno dodaje ona, navodeći da su izlagači zadovoljni.

Kako je istakla, nastojali su da ispoštuju i epidemiološke mjere – držanje distance, nošenje maski i dezinfekcija ruku.

Radno vrijeme sajma je od 9 do 20.30 h.

Sljedeći ciklus humanitarnih bazara biće organizovan za Dnevni centar.

3 Komentari

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code