“TROVANJE” GLODARA TEK IDUĆE SEDMICE

“TROVANJE” GLODARA TEK IDUĆE SEDMICE

116
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Deratizacija glodara, koji posljednjih dana “opsjedaju” sva frekventnija mjesta u Herceg Novom, trebalo bi da bude obavljena naredne sedmice.

Kako je našem radiju kazao sekretar Sekretarijata za stambeno komunalne poslove i zaštitu životne sredine, Marko Mirjanić, na tender su se prijavile tri firme, „Disan” i „Slavisan” iz Podgorice i „Vet Port” iz Kotora.
Mirjanić nas uvjerava da će trovanje glodara biti obavljeno na teritoriji čitave opštine, naročito na mjestima gdje ih građani najviše „srijeću” – kod osnovnih škola, na glavnoj autobuskoj stanici, kao i kod pojedinih lokala u centru Igala.
– Tražili smo da deratizacija bude na cijelom području opštine. Pristigle su ponude tri izvođača, ali moram sačekati da se predsjednik Mandić vrati iz Dubaia, kako bih mu prezentovao ponude. Vjerujem da će ugovor sa nekom od firmi biti potpisan već u ponedjeljak i nakon toga sve bi brzo trebalo da se završi – kaže Mirjnaić.
Pritužbe građana stižu iz dana u dan zbog pojave miševa i pacova, ali uglavnom na isitim lokacijama gdje su se pojavljivali i prije, potvrđuje Mirjanić.
Ipak bez obzira na to uništavanje ove štetočine biće na čekanju, dok se ne ispoštuje papirologija. Deratizacija bi trebalo da se obavlja tri puta godišnje, no građani su ubijeđeni da ona ove godine nije obavljena niti jednom. Sa druge strane, Mirjanić nam je ranije kazao da „misli da je ona urađena već dva puta, i da bi trebalo još jednom”.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code