TUI Skandinavija jača prisustvo u Crnoj Gori u 2018. godini

TUI Skandinavija jača prisustvo u Crnoj Gori u 2018. godini

2
Podijeli

Crna Gora se može pohvaliti velikim gostoprimstvom, besprijekornom obalom, predivnom prirodom, lokacijama pod zaštitom UNESCO-a i odličnom ponudom hotela za smještaj putnika iz skandinavskih zemalja.

Zato Grupa TUI jača prisustvo u našoj zemlji povećanjem ponude za Crnu Goru na skandinavskom tržištu za 2018. godinu, saopštili su iz TUI Skandinavija. Nove TUI destinacije za Skandinavce biće: Budva, Bečići, Petrovac, Sveti Stefan, Porto Montenegro.

Picerija i restoran

Nekima dobro znana, ali većini potpuno nepoznata, ova predivna zemlja će uskoro postati nova zvijeda na vašoj mapi putovanja. U posljednje vrijeme smo svjedoci ogromnog rasta turizma u ovom regionu, koji se dešava s razlogom. Crna Gora posjeduje sopstveni šarm, blistavu istoriju i može da ponudi sve što naši putnici iz skandinavskih zemalja požele. „Ne sumnjam da će ova zemlja uskoro postati omiljena destinacija naših gostiju na Sredozemlju”, kazala je PR menadžerka u TUI Norveška, Nora Aspengren.

Crna Gora je nova destinacija za TUI Skandinavija

U Crnu Goru su ranije dolazili turisti iz susjednih zemalja, ali su i stanovnici zemalja Srednje Evrope od nedavno takođe otkrili ovaj skriveni dragulj. Kristalno čiste vode, beskrajne mogućnosti za vožnju bicikla i pješačenje, uzbudljiv gradski život i velika vrijednost za novac privlače sve više gostiju iz cijele Evrope. Podaci Nacionalne turističke organizacije Crne Gore ukazuju na povećanje od 18,2 posto do sada ove godine.

Ulaganje u budućnost turizma u Crnoj Gori

Crna Gora je prvi put ponuđena TUI gostima iz skandinavskih zemalja u ljeto 2017. godine, a broj gostiju ove godine skoro je dostigao broj u popularnim destinacijama, kao što su Krf i Tenerife. TUI Skandinavija trenutno u ponudi ima 5 različitih destinacija u Crnoj Gori, 23 hotela i nekoliko apartmana. TUI ima Crnu Goru u ponudi i za svoje klijente iz Belgije, Ujedinjenog Kraljevstva, Njemačke i Austrije. Pored toga, Crna Gora je popularna destinacija i kod putnika na krstarenjima. TUI Krstarenja je najavio šest pristajanja u lukama za sljedeće ljeto.

– Primjećujemo sve veću potražnju za odmorima u Crnoj Gori. Grupa TUI vjeruje u potencijal Crne Gore kao atraktivne destinacije za odmore. U tome je TUI partner od povjerenja. Naši hotelski brendovi i koncepti, kao i naše preduzeće za krstarenja Cruise Business ključni su elementi strategije rasta TUI-a na globalnom nivou. TUI vidi u Crnoj Gori potencijal u oba segmenta i traži mogućnosti da ojača svoje prisustvo i da se dalje širi u zemlji – navodi Nora Aspengren.

TUI destinacije su: Budva, Bečići, Petrovac, Sveti Stefan, Porto Montenegro.

Crna Gora je u ponudi iz: Helsinkija – od 23.05.2018. – 26.09.2018, Kopenhagena – od 20.05.2018 – 30.09.2018, Stokholma – od 20.05.201. – 30.09.2018. i Osla – od 20.06.2018. – 15.08.2018.

2 Komentari

Ostavite komentar

*

code