Početna Turizam Turistička online ponuda destinacije za medije njemačkog govornog područja

Turistička online ponuda destinacije za medije njemačkog govornog područja

0

Prilagođavajući se novim globalnim trendovima promocije nastalim usljed pandemije COVID-19, Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, predstavlja turističku ponudu destinacije na događaju za medije “IMM” (International Media Marketplace), od 23-24. februara putem online platforme i namjenjen je medijima njemačkog govornog područja.

Foto: NTOCG

Predstavnici NTOCG održali su online sastanke sa preko šesnaest renomiranih medija iz Njemačke, Austrije i Švajcarske na kojima su razmatrane mogućnosti saradnje na promociji turističke ponude Crne Gore. Kako su saopštili, bilo je riječi i o planiranim aktivnostima NTOCG za ovu godinu koje se odnose na organizaciju studijskih putovanja za medije sa njemačkog govornog područja.

Predstavnici medija izrazili su interesovanje da u organizaciji NTOCG dođu u studijsku posjetu Crnoj Gori, čim se stvore uslovi za realizaciju putovanja, kako bi se upoznali sa turističkom ponudom destinacije. Online sastanci su održani sa predstavnicima print i online medija: Reisen-lifestyle, National Geographic Traveler, Luckx-das magazin, Globetrotter Magazin, Neues Deutschland, MediaUnit VerlagsgesmbH & Co KG, Profi Reisen Verlag, Stuttgarter Onlinezeitung, GEO Magazine, Bild der Frau, Frankfureter Allgemeine Zeitung, Stuttgarter Nachrichten i dr.

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore promoviše Crnu Goru i aktuelnu turističku kampanju “U društvu prirode” u najčitanijim njemačkim medijima.

Iz NTO kažu da je tokom 2020. godine u Njemačkoj objavljeno gotovo šesto afirmativnih članaka koji opisuju prirodne i kulturne ljepote Crne Gore, kao i one koje se tiču novih turističkih ponuda naše zemlje. O Crnoj Gori su u prethodnom periodu pisali njemački Bild, Deutsche Welle, Focus, Wetter.de, Welt N24, RP Online, Auto Bild, TAG 24, Kronen Zeitung i dr.

Događaj za medije “IMM” (International Media Marketplace) održava se od 2013. godine u Berlinu i okuplja oko 2.500 predstavnika međunarodnih medija i gotovo 1.500 turističkih kompanija iz cijelog svijeta.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code