TURISTIČKA ORGANIZACIJA HERCEG NOVI – OPET PRIVREMENO U ZAKUPLJENIM PROSTORIJAMA

TURISTIČKA ORGANIZACIJA HERCEG NOVI – OPET PRIVREMENO U ZAKUPLJENIM PROSTORIJAMA

209
0
Podijeli

Naredna 4 mjeseca administracija Turističke organizacije Herceg Novog biće smještena u zgradi Telekoma u centru grada na prvom spratu.

Od sjutra počinje seljenje i nakon toga ovdje će biti još jedan info biro koji će raditi, kao i ostilh pet, od 9 do 22 časa -kazao je za Radio Jadran, direktor Turističke organizacije, Bogdan Kočetanović.
Izvrši odbor TO prihvatio je ponudu Telekoma i napokon sve je spremno da se zaposleni nađu u prostorijama u kojima će obavljati tekuće poslove.
Tender za rekonstrukciju zgrade u ulici Jova Dabovića, u kojoj se inače nalazi TO biće raspisan narednih dana, pa se očekuje da se za 4 mjeseca završe svi poslovi na zamjeni podova, instalacija, zatvora , sanitarnog čvora…Sredstva koja su za to predviđena iznose 25.000 eura, kaže Kočetanović.
Zbog renoviranja zgrade na čijem spratu su se nalazile prostorije TO krajem prošle godine morali su preći u zakupljeni prostor u Njegoševoj ulici.
Kada je rok za zakup istekao nisu imali mogućnost produžetka, jer su finansijska sredstva bila blokirana, a nisu mogli ni preći u stari prostor jer, nakon rekonstrukcije zgrade i kancelarije je trebalo urediti. Fiksni telefoni nisu radili, a zaposleni su neophodne poslove obavljali iz kuće. Kočetanović očekuje da će u narednom periodu sve biti mnogo lakše. On podsjeća da je u toku i Anketa turista koja se sprovodi 50. put.
Anketari Turističke organizacije Herceg Novi na oko stotinjak lokaliteta će anketirati oko 1.200 gostiju, a stručna služba Turističke organizacije Herceg Novi će pripremiti završni materijal, koji će biti dostavljen Opštini Herceg Novi i objavljena na zvaničnom sajtu Turističke organizacije Herceg Novi.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code