Početna Turizam Turistička organizacija poziva na besplatnu posjetu novom skijalištu “Kolašin 1600”

Turistička organizacija poziva na besplatnu posjetu novom skijalištu “Kolašin 1600”

11

U subotu će biti otvoreno novo skijalište “Kolašin 1600” i tim povodom TO Herceg Novi organizuje odlazak do Kolašina i poziva sve ljubitelje zimskih sportova na svečano otvaranje.

– Ski pass je gratis za sve posjetioce tog dana. Uz Sergeja Ćetkovića, bend Crveno i crno, DJ Shara i Mr. Joolsa, grijaće vas kačamak, vino, kraft piva i rakija, koji će takođe biti besplatni za sve posjetioce. Koncerti Danijela Alibabića i Anite Popović predviđeni su u večernjim časovima, a počeće u 20:30h – napominju iz lokalne Turističke organizacije.

Prevoz iz Herceg Novog je organizovan, a polazak je dogovoren u 7h sa Dubrave. Povratak će biti u 16:10h, nakon zatvaranja skijališta. Blue line je ustupio besplatan autobus, a svi zainteresovani trebalo bi da rezervišu mjesto pozivom na telefon Turističke organizacije Herceg Novi – 031/350-820. Broj mjesta je ograničen na 50. Krajnji rok za prijavu je petak 15. februar do 14h.

11 Komentari

 1. Ti sto se cudis evo vec nekoliko komentara – sta te to tacno cudi? Procitaj nesto o tome, google is your friend, i vidjeces da NTO CG organizuje besplatan prevoz iz nekoliko gradova, lokalne TO su (logicno, ako te i to ne cudi) kontakti za prijave. Ne organizuje TO HN promociju otvaranja skijalista u Kolasinu. Na kraju krajeva i da organizuje, u cemu je problem? Ne organizuju ni Bec ni Ljubljana ni Cacak ni ostali gradovi ikakve promocije HN-a pa je 50 Novljana sedam dana mahalo mimozom njihovim ulicama. Jesu li se Austrijanci, Slovenci ili Srbijanci bunili sto se promovise tamo neki praznik u tamo nekom Herceg Novom? I don’t think so. Jer tako i treba da bude, je li, jer turizam je “univerzalan projekt” i “ruka ruci” model je ovde kljucan. Pogotovo za zemlju koja po pitanju turizma jos dosta treba da uradi da se nadje na mjestu na kom se tripuje da je, evo vec godinama. Ne cine samo prirodne ljepote ponudu jedne zemlje vec upravo i ljudi koji te ljepote promovisu – ne samo svog kraja vec cijele drzave. A dok god se ti i slicni cudis promociji naseg novog skijalista “u sred Praznika mimoze” a ne zacudjava te npr. sto nam direktor TO ne zna sklopiti prostoprosirenu recenicu – nema srece, ni “turisticke” a ni kulturne.

  8
  3
  • Procitaj ti ovaj tekst iznad: “U subotu će biti otvoreno novo skijalište “Kolašin 1600” i tim povodom TO Herceg Novi organizuje odlazak do Kolašina …”

   1
   1
  • Nije tacno. Ja sam zvao odmah kada sam procitao clanak na Radio HN i bez problema sam upisan. Problem je sto niste odmah reagovali ili vidjeli objavu, jer je interesovanje, ocito bio veliko, pa su se mjesta popunila. Uzgred, niti sam clan, niti podrzavam nikakvu stranku. Lijep pozdrav!

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code