Turistička organizacija Tivat u kampanji Road show

Turistička organizacija Tivat u kampanji Road show

1126
0
Podijeli

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore tradicionalno uoči sezone organizuje Road show kampanju u regionu. Ona podrazumijeva promociju turističke ponude u direktnom kontaktu sa potencijalnim turistima. Ove godine ona je počela 25. maja promocijom na trgu u Kragujevcu u organizaciji TO Bara.

U kampanji učestvuje i Turistička organizacija Tivta, koja je predstavila u okviru kampanje ponudu većim gradovima Srbije, kao i na festivalu manifestacija, destinacija i degustacija “Beogradski manifest”.

Picerija i restoran

TO Tivat se predstavila zajedno sa NTO i  lokalnim TO Budve, Bara i Podgorice. U okviru Beogradskog manifesta dodjeljene su i nagrade među kojima je TO Tivat dodijelila poklon vaučer – 3 dana u hotelu Helada u Tivtu, za dvije osobe.

Festival uličnih performera “INART” i Gastro manifestacije

Kampanja “Uvijek drugačija” privukla je pažnju mnogobrojnih posjetilaca i medija koji su imali mogućnost da se informišu o turističkoj ponudi za ljetnu sezonu na izložbenom prostoru Crne Gore. Štandovi su bili osmišljeni u ljetnjoj varijanti i pružali su različite sadržaje, “crnogorske kokice”, Photo booth šaljive kabine, klovn za djecu.

U nedjelju 28. maja predstavljen je program festivala uličnih performera “INART”, koji će se održati u Tivtu od 26. do 28. jula. Tog dana pažnju najmlađih i njihovih roditelja privukao je performer na štulama, koji je izvodeći vratolomije dijelio propagandni materijal TO Tivat posjetiocima.

Posebna pažnja ove godine posvećena je Gastronomskim manifestacijama u okviru Manifesta. Posjetioci su imali priliku da degustiraju crnogorski pršut, sir, masline, priganice, med, proizvode Plantaža “13.jul”, kao i dimljenog krapa. Turistička organizacija Tivta se gastro promociji priključila ponudom suvih kolača od rogača, koji su bili prava poslastica za posjetioce.

Na izložbenom prostoru nastupio je DJ Niggor, uz video promociju grada Tivta u organizaciji Turističke organizacije Tivat. DJ Niggor je ujedno veselom muzikom zatvorio izložbeni prostor crnogorskog predstavništva 28. maja uz nevjerovatno posjećenu žurku.

Beogradski manifest i izložbeni prostor TO Tivat posjetila je i predsjednica Tivta, Snežana Matijević, kao i sekretarka za kulturu i društvene djelatnosti, Dubravka Nikčević.

Promocija je nastavljena 29. maja u Novom Sadu, na trgu Slobode, u organizaciji TO Budve, kao i u Sremskim Karlovcima, na gradskom trgu gdje su promoterke dijelile propagandni materijal. Istog dana u Sremskim Karlovcima Turistička organizacija Tivat upriličila  je druženje sa predstavnicima ambasada, crnogorskog konzulata, pokrajinske Vlade i predstavnicima medija.

Promociju turističke ponude Tivta ispratili su i brojni štampani i elektronski mediji. Direktorica Turističke organizacije Tivat gostovala je  u jutarnjem programu RTV Vojvodina, gdje je govorila o manifestacijama “Dani Sremskih Karlovaca u Tivtu” i “Dani Tivta u Sremskim Karlovcima”, kao i o ljetnjem programu TO Tivat. Takođe je bila sagovornica TOP Srbija magazina, Informera, Turističke prizme, Radija Novi Sad i TV Kopernikus. Održana je i promocija “Hello travel” gdje se Tivat našao na 4 strane turističkog magazina.

Kampanja Road show završava se promocijom u Banjaluci koja je predviđena za 7. jun 2017. godine.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code