Početna Turizam Turistička ponuda Crne Gore na novosadskom LORIST-u

Turistička ponuda Crne Gore na novosadskom LORIST-u

0

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama Budve, Tivta, Herceg Novog, Ulcinja, Bijelog Polja, Berana, Nikšića i Danilovgrada i diplomatskim predstavništvima Crne Gore u Srbiji predstavila je turističku ponudu Crne Gore na 51. Međunarodnom sajmu turizma „Lorist“ od 4. do 7. oktobra.

Crnogorska delegacija, koju je predvodio državni sekretar u Ministarstvu održivog razvoja i turizma Damir Davidović, imala je brojne susrete sa predstavnicima Pokrajinske vlade, gradske uprave Novog Sada, kao i turističkom privredom. Državni sekretar je kazao da Crna Gora zahvaljujući konstantnim ulaganjima u turističku infrastrukturu i unapređenju različitih segmenata crnogorske ponude ima sve veći broj gostiju iz regiona, Evrope i svijeta.

Tokom trajanja sajma NTO CG je upriličila prijem za medije i poslovne partnere iz Vojvodine. Na prijemu su nastupili budvanski feštađuni koji su privukli pažnju prisutnih zvanica. Pored brojnih izjava novosadskim medijima, direktorica NTO CG , Željka Radak Kukavičić je o turističkoj ponudi govorila i tokom gostovanja u emisijiama „Šarenica“ na RTS-u i “150 minuta” na Prvoj TV koje imaju nacionalnu frekvenciju.

U narednom periodu na ovom tržištu biće nastavljena intenzivna promocija zimske turističke sezone i ponude za novogodišnje praznike.

Inače, štand hercegnovske Turističke organizacije bio je u znaku promocije dva događaja, dočeka Nove 2019. godine uz Riblju čorbu i Jelenu Rozgu, kao i februarski 50. Praznik mimoze.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code