Početna Turizam Turistička ponuda Crne Gore na sajmu u Španiji

Turistička ponuda Crne Gore na sajmu u Španiji

1

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, u okviru projekta „ADRION 5 SENSES”, predstavlja turističku ponudu destinacije na sajmu “FITUR”, od 21. do 26. janura u Madridu.

Foto: Turistička organizacija Crne Gore

Projekat „ADRION 5 SENSES” finansira se iz fondova Evropske unije, u okviru ADRION Jadransko-Jonskog programa i obuhvata devet partnerskih organizacija iz Jadransko-Jonske regije. Cilj projekta je da se izgradi i promoviše brend ADRION u turizmu zadovoljavanjem svih pet čula turista. Prirodni i kulturni resursi su najvažniji elementi razvoja turizma, i stoga njihova održiva valorizacija i efikasna promocija su u fokusu ovog projekta, saopštavaju iz NTO Crne Gore.

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore je nosilac projekta za Crnu Goru i aktivno je angažovana na sprovođenju aktivnosti kojima je cilj primjena integrisanog pristupa pri razvoju i promociji senzornog turizma, odnosno stvaranju novih vrsta ponuda u turizmu.

Na zajedničkom štandu pored Crne Gore, ponudu predstavljaju i zemlje partneri projekta, Grčka, Hrvatska, Italija, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Srbija i Albanija.

FITUR je najveći međunarodni sajam u Evropi sa preko 250 hiljada posjetilaca i preko 10 hiljada izlagača iz 165 zemalja svijeta.

1 komentar

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code