Početna Turizam Turistička ponuda Crne Gore promovisana na španskom kanalu TV8 Madrid

Turistička ponuda Crne Gore promovisana na španskom kanalu TV8 Madrid

0

 Na španskom kanalu TV8 Madrid, u emisiji “El Escaparate”, promovisana je turistička ponuda Crne Gore u okviru reportaže o “ADRION 5 SENSES” destinaciji.

Foto: iz reportaže / Adrion 5 Senses

Kroz aktivnosti projekta prekogranične saradnje “ADRION 5 SENSES”, kojoj je  cilj kreiranje novih ponuda u turizmu, Nacionalna turistička organizacija Crne Gore aktivno radi na razvoju senzornog turizma u Crnoj Gori kroz stvaranje mape doživljaja koja obuhvata zvukove, boje, materijale, mirise i gastronomske specifičnosti u destinaciji.

U emisiji je poseban naglasak stavljen na elemente turističke ponude koji turistima pružaju priliku da kroz pet čula dožive destinaciju.

Pored turističke ponude Crne Gore, promoviše se i ponuda  zemalja partnera projekta “ADRION 5 SENSES”, Grčke, Hrvatske, Italije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije i Albanije.

Ovaj projekat finansira se iz fondova Evropske unije, u okviru ADRION Jadransko-Jonskog programa i obuhvata devet partnerskih organizacija iz Jadransko-Jonske regije. Nacionalna turistička organizacija Crne Gore je nosilac projekta za Crnu Goru.

Repriza emisije emitovaće se na kanalu TV8 Madrid u subotu 21. marta, s početkom u 14:39h.

Program TV8 Madrid na mjesečnom nivou prati više od 2.000.000 stanovnika glavnog grada Španije.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code