Početna Društvo Turističkoj organizaciji Herceg Novi 122 840€ za projekat „Wonder“

Turističkoj organizaciji Herceg Novi 122 840€ za projekat „Wonder“

16

U okviru drugog poziva za predloge projekata kroz Jadransko-jonski transnacionalni program, Turističkoj organizaciji Herceg Novi je odobreno 122 840€ za realizaciju projekta „Wonder“.

U okviru prioriteta 2.1 ovog programa, za koji je aplicirala TOHN, zatražena je podrška za 125 projekata od kojih je za finansiranje odobreno 13, saopšteno je iz TO Herceg Novi.

Glavni cilj projekta je povećanje atraktivnosti i konkurentnosti destinacija iz Jadransko-jonske regije kroz child-friendly i family koncept, te podrška održivom turizmu na osnovu novih, inovativnih metoda.

Vodeći partner je Opština Fano – Italija, a partneri na projektu, osim Turističke organizacije Herceg-Novi su: Opština Cervia – Italija; Opština Velenje i Razvojni centar Novo Mesto – Slovenija; Opština Zapadna Achaia i Opština Preveza – Grčka; Opservatorij za dječija i omladinska prava – Albanija; Grad Novigrad i Razvojna agencija Grada Dubrovnika – Hrvatska.

Projekat će trajati 24 mjeseca i biće finansiran u okviru drugog prioriteta programa (2.1) „Održivi region“.

16 Komentari

 1. Ođe mi je samo jasno da će se nečiji džepovi napuniti novca za koji oni nisu dužni nikome položiti račun. Mogu zamisliti da je ovo samo “bonbon” da bi se nekome učiniio kakav ustupak.
  GLEDAO SAM JUČE (13.08.) VELIKU MOTORNU JAHTU KOJA JE U VEOMA LAGANOJ VOŽNJI PROŠLA NEVJEROVATNO BLIZU BETONSKE PLAŽE SUN RESORTA NA TOPLI. VJEROVATNO JE NEKI MULTIMILIONER BACIO OKO NA NEKU NEKRETNINU… PITAM SE KOLIKO BLIZU OBALE SMIJE TAKVA JAHTA DA PRIĐE OBALI SA KUPAČIMA? NQARAVNO DA TO NIKO NADLEŽAN U NOVSKOJ OPŠTINI NIJE VIDIO. SA PROZORA IZ MUPa SE TA SCENA MORALA VIDJETI!
  NAKON TOGA JE TA MOTORNA JAHTA U PRATNJI NEŠTO MANJE MOTORNE JAHTE KRENULA NAZAD PREMA PORTONOVU ILI PORTO MONTENEGRU…

  1
  8
 2. “Glavni cilj projekta je povećanje atraktivnosti i konkurentnosti destinacija iz Jadransko-jonske regije kroz child-friendly i family koncept, te podrška održivom turizmu na osnovu novih, inovativnih metoda.”
  Ukratko pare nizasta!

  9
  9
 3. Bravo ko god je znao da aplicira za ovako fini projekat! Sledeci put ime molim jer ovo je vrijedno svih pohvala! Ovaj nas grad nema no 3,mozda 4 jadna igralista za djecu.

  16
  2
 4. Momci bar znaju aplicirati , a be samo srbivati ut Vladu, Miću i Delije. Oće li Mića voditi razvojni projekat pošto je TO pod japom Novske ili Simonida ili dr.u ostavci zna li se

  12
  15

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code