TURISTIČKA ORGANIZACIJA HERCEG NOVI: OD DANAS RADE BIROI

TURISTIČKA ORGANIZACIJA HERCEG NOVI: OD DANAS RADE BIROI

114
0
Podijeli

toinfo1Da li su imali naum da o tome obavjeste putem sajta, ili su odreagovali na naš tekst o izgledu turističkog informativnog punkta na Škveru, tek jutros je TO Herceg Novi objavila na svom sajtu saopštenje povodom ljetnjeg radnog vremena turističkog informativnih biroa. Tako će biroi u Kamenarima – 500 m od trajekta ka Herceg Novom, u Meljinama – pored kružnog toka, u Igalu – preko puta poslovnog centra Galeb, na Škveru i u upravnoj zgradi, ulica Jova Dabovića br. 12 raditi od 02. jula do 01. septembra 2012. godine svakim danom od 09 – 22 h – navodi se u saopštenju.

Takođe, u periodu od 02. septembra do 01. jula, Turističko informativni biroi radiće ponedjeljak – petak od 09 – 16 h i subotom od 09 – 14 h. To je navode iz TO bila praksa i u prethodnom periodu u opštini Herceg Novi, koja je među rijetkima organizovala ovu službu tokom čitave godine.

Picerija i restoran

A tu je i komentar o onima koji su angažovani.

– Zaposleni u turističko-informativnim biroima su diplomirani menadžeri turizma, sa prosječnom ocjenom iznad 8.50, što predstavlja potencijalnu garanciju da uz elektronsku komunikaciju sa kojom raspolažu TIB-i, turisti odnosno posjetioci će dobiti pravovremenu i adekvatnu informaciju – tvrde u TO Herceg Novi.

Dodaju i da su prilikom zapošljavanja tokom sezone nastojali da naprave najbolji mogući  izbor, prvenstveno vodeći računa o stručnim kvalifikacijama i znanju jezika lica koja su se javila na javno objavljenom konkursu.

Tokom 2011. godine Turističko informativne biroe je posjetilo preko 12.800 turista – posjetilaca – zaključuju u saopštenju.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code