TURISTIČKA PONUDA CRNE GORE NA SAJMU U BERLINU

TURISTIČKA PONUDA CRNE GORE NA SAJMU U BERLINU

80
0
Podijeli

montenegro wild beautyNekada dominantno njemačko turističko tržište u ino prometu Crne Gore, posljendjih godina ponovo budi interesovanje za odmor u našoj zemlji. Zato je gotovo nemoguće propustiti i jedan od najvećih turističkih sajmova svijeta sjutra u Berlinu, pa će turistička ponuda Crne Gore biće predstavljena na toj trodnevnoj međunarodnoj manifestaciji turizma ITB 2013.
Iz Ministarstva održivog razvoja i turizma saopšteno je da će ove godine ITB okupiti preko 170 hiljada posjetilaca, od čega je 113 hiljada profesionalaca iz oblasti turizma, kao i preko 11 hiljada kompanija iz 180 zemalja. Na štandu Nacionalne turističke organizacije Crne Gore (NTO) ponudu će predstaviti lokalne turističke organizacije Bara, Budve, Cetinja, Herceg Novog, Kotora, Tivta, Ulcinja. Na sajmu će se predstaviti i i strateški partneri NTO Budvanska i Ulcinjska rivijera, Montenegro Stars Hotels Group, The Queen of Montenegro, Hunguest Sun Resort, Beppler and Jacobson, kao i predstavnici Udruženja malih hotela.
Tokom sajma predviđeno je održavanje brojnih radnih susreta crnogorskih turističkih poslenika sa partnerima, turoperatorima, agencijama i medijima sa njemačkog emitivnog tržišta.
Sajam će trajati do nedjelje, a prva tri dana sajma su predviđena za business to business (B2B) susrete, dok su posljednja dva otvorena i za posjetioce.
Prvog dana sajma crnogorska turistička ponuda će biti predstavljena i u okviru Dunavskog salona koji se održava u Ambasadi Austrije i predstavništvu Baden Vurtemberg u Berlinu.
“Radi što kvalitetnije promocije i upoznavanja njemačke javnosti sa novitetima u turističkoj ponudi Crne Gore drugog dana sajma biće organizovan press doručak sa vodećim njemačkim medijima iz oblasti turizma”, navedeno je u saopštenju.
Crnogorsku delegaciju na sajmu će predvoditi ministar održivog razvoja i turizma, Branimir Gvozdenović i direktor Nacionalne turističke organizacije Crne Gore (NTOCG), Saša Radović.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code