Početna Turizam TURISTIČKI INFO PUNKT NA ŠKVERU ZATVOREN

TURISTIČKI INFO PUNKT NA ŠKVERU ZATVOREN

0

toinfo1Sezona u Novome živnula, ali domaći kao da još nijesu uhvatili zalet. Ako se u TO hvale da su dobro predstavili ponudu Herceg Novog na raznim sajmovima turizma, onda nije za pohvalu to što su često nudili i “mačka u džaku”. Ako su još promovisali turističku ponudu onako kako to čine u info punktovima, “mrka kapa”.

Evo i dokaza kojeg nam je danas u slici i riječi poslao stalni slušalac i posjetilac našeg sajta Mirko Kosić.

Ovo je fotografija info turističkog punkta na Škveru napravljena 1. Jula u 13.15 h! Na slici se jasno vidi da je punkt zatvoren i da čak nema istaknuto radno vrijeme na vratima!!!!

 – Znam iz pouzdanih izvora da su ovi info tur. punktovi opštinski budžet tj.građane Herceg Novog  koštali jako puno, sa čak instaliranom klimom! Mada svuda u svijetu nigdije nisam vidio nepristupačniji ( bunkerski tip) turistickog  info punkta. Naprotiv, info punkt je otvoren sa svih strana, pristupačan i sa mnoštvom prospekata i ostalog propagandng materijala koji promoviše lokalne turističke atrakcije – kaže Kosić i dodaje:
-Ovaj na Škveru je “opremljen” kao što su bili snabdjeveni supermarketi u 90-tim prije privatizacije, a probajte od zaposlenih kada ih “uhvatite” dobiti informaciju tipa br. tel Aerodroma Tivat, Rent a Car agencije, satnicu brodića koji voze za Žanjice, đe prijaviti tek pristiglog gosta… itd, a možda još sve to na Engleskom, Španskom ili Italijanskom!!?! SRETNO!
toinfo2– I onda kako ne upitati nadležne, kome i zašto služe ovakvi turisticki info punktovi, ko i po kojim osnovama “radi” u njima i da li je ipak bolje da ne rade kada već nijesu u funkciji, a i kada jesu slaba vajda za novske goste, smatra Kosić
– Ili mi mislimo da naši gosti ne zaslužuju taj vid usluge i kako mislimo da privučemo i bolje platežnu klijentelu kad nismo u stanju da zadržimo ni ovu sadašnju!? Ovo je samo na žalost jedan od primjera koji nam ne služi na čast! Ili se naši turistički radnici odnose prema gostima po onoj…
“Bolji odoše boljima, a vi jedva i nas dopadoste” – zaključuje Kosić.

 

Radio Jadran, sva pitanja našeg slušaoca potpuno opravdava. Proslijeđujemo ih putem našeg sajta nadležnima u TO Herceg Novi. Zašto? Zato što su najčešće danima nedostupni kada ih pozivamo. Sa medijima upravo najradije  kontaktiraju putem friziranih i šturih  saopštenja o broju gostiju ili promocijama preko svog sajta. Valjda psojećuju i druge, a ne samo sopstveni.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code