Turnir 3×3 Montenegro na Kanli kuli uprkos kiši

Turnir 3×3 Montenegro na Kanli kuli uprkos kiši

0
Podijeli

Iako vremenski uslovi posljednjih dana ne idu na ruku organizatorima, košarkaški spektakl na Kanli kuli, 3×3 Montenegro, zakazan za poslijepodne, biće ipak održan na staroj tvrđavi. Program će umjesto od 17 h, kako je najavljeno, početi u 16 h, potvrdio nam je jedan od organizatora, Milorad Šutulović.
“Gledamo ovih dana sve moguće prognoze, i saglasni smo u jednom, da kiše sigurno neće biti poslije 13 h negdje do ponoći, a to je i vrijeme održavanja turnira, tako da se iskreno nadam da će se cijeli turnir odigrati na Kanli kuli. U slučaju da padne kiša, imamo obazbijeđenu halu Sportskog centra u Igalu, tako da turnir se definitivno igra. Ekipe polako pristižu a mi smo spremni”, kaže Šutulović.

Ipak, nepovoljni vremenski uslovi djelimično su uticali na kompletnu organizaciju, pa će turnir, umjesto najavljena dva, trajati samo danas, zbog čega je i smanjen “format” turnira. Ujesto prijavljenih 18 ekipa, organizatori su odabrali 12 najboljih iz Crne Gore i regiona:

Picerija i restoran

“Počinjemo u 16 h, a turnir se igra samo danas, jer je za sjutra najavljena velika kiša, tako da smo program skratili. Ulaz na kulu je besplatan, i pozivam sve Novljane da dođu i da nam se pridruže. Biće takmičenja za publiku i nagrade, plesne grupe uz muziku koja će svirati cijelo vrijeme, za koju je zadužen DJ Mono”, naveo je Šutulović.

Podsjetićemo da je riječ o završnom turniru 3×3 Montenegro, koji se prvi put igra u Herceg Novom, po FIBInim pravilima i na posebnoj FIBA podlozi. Turniri su ove godine održani u Podgorici, Baru, Rožajama i Bijelom Polju.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code