Turnir u džiu džici ispunio očekivanja, JJK Panda 3. u generalnom plasmanu

Turnir u džiu džici ispunio očekivanja, JJK Panda 3. u generalnom plasmanu

1
Podijeli

Članovi džiu džicu kluba Panda iz Herceg Novog, njih 27, na kup turniru pod nazivom “Mimoza open”, održanom u Sportskom centru Igalo, u okviru 49. Praznika mimoze zauzeli su 3. mjesto u generalnom plasmanu, čime su osvojili i pehar. Najbolje plasirana ekipa turnira je JJK Soko iz Kotora, a drugoplasirana ekipa JJK Budva.

Najbolje rezultate za domaćina postigli su senior Miloš Lepetić u borbama do 85kg, koji je osvojio zlato, Luka Ljubosavljević u borbama do 41kg u kategoriji Nade, dok su se u Duo sistemu u veoma jakoj konkurenciji izdvojili parovi Annamaria Coppola i Sofija Tadić u kategorji žena “Nade”, kao i Katarina Smolović i Luka Lalovac u kategorji “Duo mix”.

Picerija i restoran

Takmičenje je organizovano u velikoj sali SC Igalo, na tri borilišta i u tri discipline i to Borbe za sve uzrasne kategorije, Duo Sistem za sve kategorije i Ne Waza sistem za kadete, juniore i seniore. Učestvovalo je 230 takmičara iz 20 klubova iz Crne Gore i regiona, kao i ekipa iz Bugarske.

– Gosti su nas pohvalili, oduševljeni su praznikom Mimoze, lijepim vremenom u Herceg Novom i obećali da će sljedećih godina dolaziti u većem broju. Uz takmičare u naš grad je doslo oko 300 roditelja, trenera i navijača –  kazali su iz uprave kluba.

Turnir je organizovao JJK Panda, uz podršku Opštine Herceg Novi i lokalne TO. Učesnicima turnira podijeljeni su prikladni pokloni i simbol praznika – buketi mimoze.

1 komentar

Ostavite komentar

*

code