Početna Sport TVJL: JADRAN GOSTUJE RIJEČKOM PRIMORJU

TVJL: JADRAN GOSTUJE RIJEČKOM PRIMORJU

0

Triglav regionalna veterpolo liga biće nastavljena danas utakmicama 17. kola. Nakon skoro petnaest dana pauze, vaterpolisti hercegnovskog Jadrana gostuju večeras riječkom Primorju, a početak utakmice zakazan je za 19 h.

Budući da Jadran neće nastupati u punom sastavu, jer sada pored povrijeđenog Zlokovića i Moskova, Jadran je oslabljen i za Stefana Pješivca, očekivanja su svedena na minimum jer je riječ o dominantnijem protivniku, kazao je ranije našem radiju trener Jadrana, Vladimir Zloković. Ipak, borbenost i predan rad tokom cijele utakmice neće izostati, makar da domaćinu ne daju gušta za veliku gol razliku.
Ono na što se Jadranaši fokusiraju ovih dana su ipak dvije utakmice koje ih očekuju nakon Primorja – sa ekipom Partizana i Radničkog.

Picerija i restoran

“Akcenat jeste na utakmici sa Partizanom tri dana nakon Primorja, kao i 7 dana kasnije sa Radničkim iz Kragujevca na našem bazenu. I da u punom sastavu idemo u Rijeku, znamo da su nam šanse 1%, ali daćemo priliku i mlađim igračima da se “kale” protiv takvih vrhunskih asova”.
Od ostalih crnogorskih klubova, kotorski Primorac u Ligi za opstanak i plasman gostovaće AVK Braniku od 20 h, dok je VK Budva slobodna u ovom kolu.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code