U autu Novljana pronađen heroin

U autu Novljana pronađen heroin

16
Podijeli

Službenici Uprave policije MUP-a – Odsjeka za borbu protiv droge su, suzbijajući uličnu prodaju, lišili slobode dva lica. Oni su osumnjičeni za krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je 11.novembra, oko 15 časova, na trajektu Lepetani – Kamenari, na putnom pravcu iz Tivta ka Herceg Novom, zaustavila putničko motorno vozilo marke „VW Golf III“, hercegnovskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 31-dnogodišnji M.L, dok se na suvozačevom mjestu nalazio 34-orogodošnji M.N, oba iz Herceg Novog.

Picerija i restoran

Službenici Odsjeka za borbu protiv droge su obavili prestres motornog vozila po naredbi sudije za istragu Višeg suda u Podgorici. Pronašli su i oduzeli  dva pvc pakovanja sa praškastom  materijom,  svijetlobraon boje, za koju se sumnja da je opojna droga heroin,  težine 52,9 grama.

Oduzeta opojna droga biće upućena u Forenzički centar radi vještačenja.

Državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorci je naložio da se M.N. i M.L. liše slobode.

16 Komentari

 1. Gdje je i sta radi policija sve ove godine vezano za drogu i ostalo,ususkali se i dobro im je.Iz godine u godinu je nazalost sve veci rast zavisnika i to od 13-14 god sto nikad nije bilo do sad al to gospoda u plavom sve znaju al cute jer ne zele da se zamjeraju tatinim sinovima.Bijela je puna dilera i korisnika tog zla,da hoce rjesilo bi se to za par sati al vjerovatno da tatini sinovi mogu sve pa i da truju klince od 14 gos bez imalo grize savjesti.Svjedoci smo da u bijelu i okolnim mjestima momci bez dana staza posjeduju zgrade,restorane itd i dobro svi znamo da je to od prodaje i sverca droge i sto im vec neko ne stane na put al nece niko da se zamjera a sto je tuznije roditelji tih momaka su zivjeli skromno ili su se borili da prezive.Napravite tajnu anketu i doci ce te do informacija,nije ovo milioniski grad da se nezna

  19
 2. Žalosno da se kriju imena povratnika poznati svima jer su toliko pokrali da je lakše naći one koje još nisu pokrali nego nabrajati, ali Bijela prednjači u tome.Treba još nekoga da ubiju pa će tuzilastvo da reaguje, ili neko njih.

  20
  3
 3. Mene kao građanina ove države uopšte ne tangiraju i ne ugrožavaju ovi narkosi. Mene mnogo više tangiraju oni koji rade protiv interesa ove države i koji zloupotrebljavaju njene resurse.

  18
  4
 4. axaxxaxa povjerenje u institucije xaxaaxxaxaxaxaaxxa 😀 potrovane omladine da ih ne može klinika Mayo oporavit… Pitam se čiji li su glasači ova gospoda 😉

  21
  5
 5. vatate ove kokosare gdje si vam ..sefovi .. koji peru pare kroz gradjevinu i ostale biznise a narod nema prebijene pare .Riba smrdi od glave tj vlasti pojedini nemaju 1dan staza a po 500m2 nekretnina itd skupih auta itd .Ovo je samo bacanje prasine u oci narodu vataju na 50 grama a tone i tone prolaze kai nekad cigari sve jasno kao dan .

  52
  5
 6. A krupnije ribe!.Kad će oni pasti?To je kao kad ideš u ribanje i hvališ se da si uhvatio bukve a Kernja je ostala neulovljena i sa dna mora nam se smješka.

  49
  7

Ostavite komentar

*

code