U autu Novljana pronađen heroin

U autu Novljana pronađen heroin

8856
16
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Službenici Uprave policije MUP-a – Odsjeka za borbu protiv droge su, suzbijajući uličnu prodaju, lišili slobode dva lica. Oni su osumnjičeni za krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je 11.novembra, oko 15 časova, na trajektu Lepetani – Kamenari, na putnom pravcu iz Tivta ka Herceg Novom, zaustavila putničko motorno vozilo marke „VW Golf III“, hercegnovskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 31-dnogodišnji M.L, dok se na suvozačevom mjestu nalazio 34-orogodošnji M.N, oba iz Herceg Novog.

Picerija i restoran

Službenici Odsjeka za borbu protiv droge su obavili prestres motornog vozila po naredbi sudije za istragu Višeg suda u Podgorici. Pronašli su i oduzeli  dva pvc pakovanja sa praškastom  materijom,  svijetlobraon boje, za koju se sumnja da je opojna droga heroin,  težine 52,9 grama.

Oduzeta opojna droga biće upućena u Forenzički centar radi vještačenja.

Državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorci je naložio da se M.N. i M.L. liše slobode.

16 Komentari

 1. Gdje je i sta radi policija sve ove godine vezano za drogu i ostalo,ususkali se i dobro im je.Iz godine u godinu je nazalost sve veci rast zavisnika i to od 13-14 god sto nikad nije bilo do sad al to gospoda u plavom sve znaju al cute jer ne zele da se zamjeraju tatinim sinovima.Bijela je puna dilera i korisnika tog zla,da hoce rjesilo bi se to za par sati al vjerovatno da tatini sinovi mogu sve pa i da truju klince od 14 gos bez imalo grize savjesti.Svjedoci smo da u bijelu i okolnim mjestima momci bez dana staza posjeduju zgrade,restorane itd i dobro svi znamo da je to od prodaje i sverca droge i sto im vec neko ne stane na put al nece niko da se zamjera a sto je tuznije roditelji tih momaka su zivjeli skromno ili su se borili da prezive.Napravite tajnu anketu i doci ce te do informacija,nije ovo milioniski grad da se nezna
  19  0
 2. Žalosno da se kriju imena povratnika poznati svima jer su toliko pokrali da je lakše naći one koje još nisu pokrali nego nabrajati, ali Bijela prednjači u tome.Treba još nekoga da ubiju pa će tuzilastvo da reaguje, ili neko njih.
  20  3
 3. Mene kao građanina ove države uopšte ne tangiraju i ne ugrožavaju ovi narkosi. Mene mnogo više tangiraju oni koji rade protiv interesa ove države i koji zloupotrebljavaju njene resurse.
  18  4
 4. axaxxaxa povjerenje u institucije xaxaaxxaxaxaxaaxxa 😀 potrovane omladine da ih ne može klinika Mayo oporavit… Pitam se čiji li su glasači ova gospoda 😉
  21  5
 5. vatate ove kokosare gdje si vam ..sefovi .. koji peru pare kroz gradjevinu i ostale biznise a narod nema prebijene pare .Riba smrdi od glave tj vlasti pojedini nemaju 1dan staza a po 500m2 nekretnina itd skupih auta itd .Ovo je samo bacanje prasine u oci narodu vataju na 50 grama a tone i tone prolaze kai nekad cigari sve jasno kao dan .
  52  5
 6. A krupnije ribe!.Kad će oni pasti?To je kao kad ideš u ribanje i hvališ se da si uhvatio bukve a Kernja je ostala neulovljena i sa dna mora nam se smješka.
  49  7

Ostavite komentar

*

code