U Baošićima 13-julski vaterpolo turnir

U Baošićima 13-julski vaterpolo turnir

2
Podijeli

Povodom 13. jula Dana državnosti Crne Gore, Vaterpolo klub Bokelj iz Baošića organizuje tradicionalni 13-julski vaterpolo turnir.

Pored domaćina Bokelja učestvuje VK Rivijera Đenovići i prvi put od raspada bivše SFRJ u goste na poziv Bokelja, odazvao se vaterpolo klub Gusar-Mlini iz Dubrovnika.

Picerija i restoran

Prije početka ceremonije otvaranja turnira kapiteni ekipa če sa predstavnicima kluba položili vijenac palim borcima narodnooslobodilačkog rata 1941-1945 na spomen česmu u Baošićima.

Otvaranje turnira je zakazano u 18 h, uz intoniranje državne himne i najave učesnika. Od 18 I 15 h počinje meč između Bokelja i Rivijere, a u 19 h Bokelj će igrati sa gostima iz Dubrovnika.

Uručenje pehara pobjednicima turnira biće u 20 h.

2 Komentari

  1. Bravo za Bokelj…Sve pohvale..Na dan Drzavnosti pozvali prve komsije iz Djenovica I pobratime Gusar iz Mlina iz lijepe nase bratske Hrvatske…Ako bude srece da se u buducnosti ponovo oformi ljetnja liga …Nekadasnje najbolje turisticko mjesto u Crnoj Gori ponovo salje smijernice drugima kako se treba usmjeravati u sportu I turizmu I medjusobnom postovanju I uvazavanju…Jos jednom bravo

Ostavite komentar

*

code