U Baošićima i Đenovićima postavljene ležeće prepreke na putu

U Baošićima i Đenovićima postavljene ležeće prepreke na putu

11
Podijeli

Radi smanjenja brzine i rizika od saobraćajnih nezgoda, te prilagođavanja brzine vožnji kroz naseljena mjesta, zaposleni u Sektoru za održavanje lokalnih puteva, hercegnovskog Komunalno Stambenog doo, postavili su nove „ležeće policajce“ na nekoliko lokacija u Baošićima i Đenovićima.

Prepreke su sada na priobalnom putu u Baošićima (kod kuće Sijerkovića i kuće Damjanovića) i Đenovićima (kod Osnovne škole „Orjenski bataljon“). Lokacije na kojima su postavljene vještačke izbočine označene su vertikalnom signalizacijom – saobraćajni znak I-10 („neravan kolovoz“).

Picerija i restoran

Takođe, na magistralnom putu u Đenovićima i Kamenarima postavljenni su znakovi „Djeca na putu“.

Ove aktivnosti rješenjem je odobrio Sekretarijat za komunalne djelatnosti, ekologiju i energetsku efikasnost.

Podsjetićemo da su ležeće prepreke sredinom jula postavljene na donjem putu od Zelenike do Bijele, kao i u Njivicama.

Tačnije u Zelenici kod stare škole, u Kumboru kod pumpne stanice, u Đenovićima kod kompleksa Fanfani i kuće Tomanovića, u Baošićima kod lokala San Tropez i zgrade Crvenog krsta, u Bijeloj kod bazena i na lokaciji Kozara. Osim toga, još jedan usporivač brzine je i na Njivičkom putu.

11 Komentari

  1. Škola nije u Đenovićima već u Baošićima. Adresa škole se vodi na Baosiće. Put koji od restorana Papagaj vodi ka magistralnom putu je granica između Baošića i Đenovića.

    8
    10

Ostavite komentar

*

code