Početna Turizam U Baošićima ukrasna slova, novo mjesto za razglednicu

U Baošićima ukrasna slova, novo mjesto za razglednicu

15

Turistička organizacija Herceg Novi nastavila je ove sezone sa postavljanjem vellikih dekorativnih slova, kojima će biti ukrašeni centralni dijelovi svake priobalne Mjesne zajednice do Kamenara.

Prije petnaestak dana prepoznatljiva slova sa porukom I<3Baošići postavljena su na jednom od mula u ovom mjestu, dok se u pozadini vidi ostatak Boke.

Turistička organizacija Herceg Novi, kao inicijator i investitor, započela je ovu priču prošle godine, pa su do sada slova postavljena na jednom od vidikovaca na Njivičkom putu, u Igalu kod bivšeg Hotela Tamaris, na trgu kod spomenika Tvrtku na Škveru, te na vidikovcu na Torionu. U međuvremenu su odustali od dekorativnih klupa, jer se od vanadala nisu mogle sačuvati, a i varijanta samo sa slovima je jeftija.

Na taj način, kako kažu u Turističkoj organizaciji, osim ukrašavanja najposjećenijih lokacija, turistima pružaju mogućnost da naprave „razglednice“, sa simboličnom porukom mjesta u kojem provode odmor.

U pripremi su slova koja će narednih dana biti postavljena na lokacijama u Igalu, bliže centru, zatim na Toploj, Đenovićima, Kumboru, Bijeloj, pa čak i na Luštici.Tačne pozicije još nijesu definisane.

Sa druge strane, Turistička organizacija otvorena je za saradnju sa hotelijerima i ugostiteljima, koji su zainteresovani da se slična slova, u manjim dimenzijama, nađu i ispred njihovih ugostiteljskih objekata, sa imenom hotela ili restorana kojim gazduju. Stoga, za detaljnije informacije i saradnju, pozivaju zainteresovane da im se obrate na telefone TO ili direktno u prostorijama, kod Stepeništa Jova Dabovića.

15 Komentari

 1. Neka prvo ove komarce srede pa ćemo lako za razglednice i naćeraju Čeda Popovića da uredi onaj brlog na damoj obali. Djenovici su čudo za Baošiće.

  7
  4
 2. I ovo ce biti brzih dana polomljeno. Mi smo takav soj ljudi, nista nam ne valja,sve nam smeta, stalno nesto mudrujemo, kao to bi moglo bolje da se uradi. Strasno, ovako nesto nigdje na svijetu ne postoji!!!! Ned’o bog da mi nekoga pohvalimo da je nesto dobro uradio!!!!Pa nebi smo to prezivjeli,jer smo sujetni i previse ponosni!!!!

  8
  7
 3. Dobar pokusaj, ali los “spomenik”.
  Samo da malo internet pogledate kako to izgleda u turistickim drzavama. Kod nas, na zalost sve neuredno, propalo, oronulo. Nigde stila i ambijentalnih cjelina. Steta

  8
  5
 4. Ukrasni svjetlosni stubići trotoara,preko puta “slova” u Igalu su slomljeni.Na njih su navučene najlon kese da nekoga struja ne ubije.
  Govorili smo da su ukrasni plastično svjetlosni stubići u Igalu smješna rabota,ali je sad postalo životno ugrožavajući rizik.
  Komunalna policija mora da napravi zapisnik,i izda rješenje javno stambenom,za hitnu popravku ili uklanjanje.

  32
  3

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code