Početna Turizam U BEOGRADU PREDSTAVLJANJE NOVOGDIŠNJIH PRAZNIKA U CRNOJ GORI

U BEOGRADU PREDSTAVLJANJE NOVOGDIŠNJIH PRAZNIKA U CRNOJ GORI

0

ntoUkupnu turističku ponudu Crne Gore za predstojeću zimsku sezonu, turističku ponudu hotelijera i program koji se organizuje na trgu ispred Starog grada u Budvi, u okviru koga će 31. decembra nastupati Zdravko Čolić sutra će u NTO Srbije predstaviti Nacionalna turistička organizacija Crne Gore i Turistička organizacija Budve.
Na promociji programa novogodišnjih praznika u Crnoj Gori učestvovaće direktor Nacionalne turističke organizacija Crne Gore Saša Radović i direktorica Turističke organizacija Budve, Jelena Rađenović. Inače, noćenje u Budvi u privatnom smještaju za vrijeme novogodišnjih praznika koštaće od 10 do 15 eura, u zavisnosti od lokacije, istakao je nedavno predsjednik sektora privatnog smješta u Crnogorskom turističkom udruženju, Petar Ivković, podsjećajući da popunjenost privatnog smještaja puno zavisi od samog programa na Trgu.

– Ove godine imamo fantastičan izbor izvođača i mislim da će i prva noć sa Zdravkom Čolićem, ali i druga sa Parnim Valjkom napraviti jedan odličan hepening sa prepunim Trgom.

Prema njegovim riječima interesovanja za privatni smještaj već ima i to za boravak od dvije do četiri noći.

– Ukoliko nas vrijeme posluži, ne očekujemo ništa manju posjetu nego posljednji put kada je Čola nastupao i kada je bilo preko 30 hiljada ljudi. To je za sve odlično, jer ćemo prihodovati i mi i Opština, ali i drzava, zaključio je Ivković.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code